Yasak Elma dizisinde işler yolunda gitmiyor! Finalle ilgili endişe veren karar

Yasak Elma dizisinde işler yolunda gitmiyor! Finalle ilgili endişe veren karar

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi için final çanları çalmaya başladı. Oyuncular tek tek diziden ayrılırken Yasak Elma dizisinin finalinin yaklaştığı öne sürülüyor.

Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinde final tehlikesi baş gösterdi. Bugüne dek çok sayıda ünlü ismin yer aldığı projeden bazı ayrılıklar yaşanmıştı. Yayınlandığı her bölümde reytingleri alt üst eden Yasak Elma dizisi tam 5 sezondur yayında.

YENİ SEZON TEHLİKEYE GİRDİ İDDİASI

Yasak Elma dizisinden geçtiğimiz günlerde Ömer karakterine hayat veren Emre Dinler ayrıldı. Ayrılık haberini dizinin başrol oyuncularından Berk Oktay duyurmuş ve Emre Dinler için de bir veda etkinliği düzenlenmişti.

BAŞKA OYUNCULAR DA AYRILACAK

Öte yandan medya kulislerinde dolaşan iddialara göre Yasak Elma dizisinden başka oyuncuların da ayrılması bekleniyor. Bu ayrılıkların dizinin seyrini ne yönde değiştireceği merak ediliyor.

YASAK ELMA FİNALİ YAKLAŞTI

Haziran ayında Yasak Elma dizisinin normal şartlarda sezon finali yapması bekleniyor. Ancak 6.sezonla ilgili herhangi bir duyuru veya açıklama yok.

REYTİNGLER DÜŞERSE FİNAL KARARI VERİLECEK

FOX TV reyting konusunda iddialı kanallardan biri. Reyting getirmeyen hiç bir yapıma fırsat vermeden apar topar final kararı veriyor.

Şimdiye kadar FOX TV ekranlarında çok sayıda televizyon dizisi final yaptı.

yasak-elma-47-bolum-sezon-finali-fr-jidc-cover-jpg.webp

Cumhuriyet'te yer alan habere göre reyting sorunları nedeniyle şimdiye dek final yapan dizilerin listesi de açıklandı. Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Misafir, Elkızı ve son olarak da Kanunsuz Topraklar dizileri reyting listelerinde hedeflenen başarıyı gösteremeyince final yaptı.

Yasak Elma dizisinin de eğer reytinglerini düşüş devam ederse 6.sezonda olmayacağı ve Haziran ayında final yapacağı öne sürülüyor.