Yasak Elma dizisinden bir yıldız oyuncu daha ayrılıyor artık kadroda yok

Yasak Elma dizisinden bir yıldız oyuncu daha ayrılıyor artık kadroda yok

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinden yeni bir oyuncunun daha ayrılacağı öğrenildi.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinden yeni bir oyuncu daha ayrılacak. Dizinin kadrosundan ayrılacak isim büyük merak konusu olmuştu. 6.Sezon onayı alan Yasak Elma dizisi Eylül ayında yeni bölümleriyle ekranda yer alacak.

5 sezondur reytinglerin zirvesinden inmeyen Yasak Elma dizisinde de bazı değişiklikler yaşanacak.

Televizyon gazetesinde yer alan bir haberde; Yasak Elma dizisi seyircilerini üzecek bilgiler paylaşıldı. Buna göre Yasak Elma kadrosunda bir veda yaşanacak. Henüz yeni sezon planlaması devam eden Yasak Elma dizisinde önümüzdeki dönemde yer almayacak isimlerden birisi de belli oldu. Dizide Doğan karakterinin yardımcısı olan Çetin, hikayeden çıkıyor.

yasak-elma-en-sevilen-oyuncusunu-yolladi-tepki-uzerine-tepki-yagdi-unlu-oyuncunun-gidisi-cok-uzecek-2898-1.jpg

Sezon başında sağlık sorunları nedeniyle bir süre dizide yer alamayan ama sonra yeniden kaldığı yerden devam eden Erdal Bilingen, altın sezonda hikayede yer almayacak isimler arasına katıldı.

Fox TV’nin yayındaki en sağlam reyting getiren işi olan Yasak Elma dizisinde Çetin karakterinin vedasının nasıl olacağı merakla beklenirken, Doğan’ın etkisi altında yeni bir karakterin de hikayeye yakında katılması bekleniyor.

Yasak Elma dizisine veda etmeye hazırlanan Erdal Bilingen peki kimdir? Bu konuyla ilgili açık kaynak aramalarında Erdal Bilingen hakkında bazı detaylar yer alıyor.

Tam adı Lütfi Erdal Bilingen'dir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana Sanat Dalından mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra da Devlet Tiyatrolarının açmış olduğu sınava girerek mecburi hizmeti olan Adana Devlet Tiyatrosu'na kadrolu oyuncu olarak atandı. Adana'da on iki yıl görev yaptı.

Önemli hatırlatma: Yasak Elma dizisinin hayranlarına müjdeli bir haber daha var. Yasak Elma dizisinin 200 bölüm rekoru kırmak istediği öğrenildi. Bu demek oluyor ki işler eğer yolunda giderse Yasak Elma dizisi 7.sezonda da FOX TV ekranlarında yayınlanabilir. Peş peşe dizileri final yapan FOX TV'nin yüzü ciddi anlamda sadece Yasak Elma dizisiyle gülüyor.