Yasak Elma dizisinden yeni ayrılık! Hikayesinin sona erdiği öğrenildi

Yasak Elma dizisinden yeni ayrılık! Hikayesinin sona erdiği öğrenildi

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Doğan şoku. Murat Aygen'in diziden ayrılacağı belirtiliyor

Beş sezondur ekranda olan Yasak Elma dizisi bu sezon yine iddialı bölümleriyle ekrana geliyor. Diziye son olarak Murat Aygen, Doğan karakteriyle katılmıştı. Bu sezonun belki de en etkili oyuncularından biriydi.

Bodrum Masalı ve Mucize Doktor dizisindeki başarısıyla iyi bir seyirci kitlesi elde eden Murat Aygen, Yasak Elma dizisinde de müthiş bir performans sergiliyordu. FOX TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinden Murat Aygen'in ayrıldığı öne sürülüyor.

En Son Haber'de yer alan bir haberde Yasak Elma dizisinin 129.bölümüne ilişkin ayrıntılara yer verildi. Fragmana ilişkin yapılan analizde Doğan karakterinin öldüğü belirtiliyor.

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in paylaştığı Medyapım imzalı Yasak Elma dizisi, her bölümde ayrı bir heyecan yaratıyor.

5 sezon boyunca yeni konulara ve oyunculara ev sahipliği yapan dizinin yayınlanan son fragmanı ise yürekleri ağızlara getirdi.

Yayınlanan son fragmanda; Kumru'nun Ekin'le evlenmek için karar aldığı ve onu akşam yemeğe çağırdığı görüldü.

Kumru'nun hayal ettiği gibi geçmeyen yemekte Ekin ve Doğan, sözlü olarak tartışmaya başladı.

Bununla kalmayan ve Kumru'yu bulmak için Ekin'in evine giden Doğan, kavga etmeye başladı.

Doğan, Ekin'in darbeleriyle yere yığıldı ve kafasını merdivenlere çarptı.

yasak-elma-dogan-kimdir-murat-aygen-kimdir-kac-14580688-3368-amp.jpg

HİKAYESİ BİTTİ

İddialara göre Doğan karakterinin hikayesi bitti. Murat Aygen'in diziden ayrılması bekleniyor. Doğan karakterinin akıbeti 18 Nisan 2022 Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

HAZİRANDA SEZON FİNALİ

Öte yandan Yasak Elma dizisi Haziran ayında sezon finali yapacak. Ancak altıncı sezonuyla Eylül ayında tekrar ekranda olacak.

YENİ PROJE İDDİASI

Yasak Elma dizisinden ayrılan Murat Aygen'in başka bir diziye geçeceği öne sürülüyor. Medya kulislerinde dolaşan iddiaların ardı arkası ise kesilmiyor. Hatta Camdaki Kız dizisine katılacağına yönelik iddialar bile var.

Murat Aygen'in Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan karakterinin babası olarak diziye giriş yapacağı öne sürülüyor. Ancak şimdilik bu iddialar doğrulanmış değil.