Yasak Elma dizisine iddialı bir oyuncu daha katılıyor herkes çok şaşıracak

Yasak Elma dizisine iddialı bir oyuncu daha katılıyor herkes çok şaşıracak

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Şimdiye dek 5 sezondur ekranda olan Yasak Elma dizisi kanal yönetiminden altıncı sezon onayı da aldı.

Yasak Elma, Eylül ayından itibaren 6.sezonuyla yoluna devam edecek. Haziran ayında sezon finali yapması beklenen Yasak Elma dizisi her bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Şimdiye dek 137 bölümdür ekranda olan Yasak Elma dizisi, 11 Nisan 2022 Pazartesi akşamı 138.bölümüyle ekrana gelecek. Yasak Elma dizisinin kadrosuna sürpriz bir ismin daha katılacağı öğrenildi.

KONUK OLARAK DİZİDE YER ALACAK

Yasak Elma dizisinin etkili hikayesine konuk oyuncu olarak dahil olacak isim belli oldu.

Televizyon gazetesinin aktardığı habere göre; Yasak Elma’ya konuk oyuncu olarak katılacak kişi, ünlü oyuncu Cansel Elçin. Bugüne kadar dram dizilerinde izlemeye alıştığımız Cansel Elçin’in, absürt komedi türündeki Yasak Elma’daki rolü de merak konusu.

cansel-elcin-actor-1.jpg

Cansel Elçin’in sadece iki bölüm dizide rol alacağı öğrenildi. Handan’ın partneri olarak diziye dahil olacak.

BÖLÜM SAYISI UZATILABİLİR

Öte yandan Cansel Elçin'in performansının seyirci tarafından beğenilmesi durumunda bölüm sayısının artırılabileceği iddiaları da gündeme geliyor. Ancak şimdilik sadece iki bölüm için anlaşma sağlandığı öğrenildi.