Yasak Elma dizisinin yıldız oyuncusu Eda Ece'den üzücü haber! Herkesi yıktı

Yasak Elma dizisinin yıldız oyuncusu Eda Ece'den üzücü haber! Herkesi yıktı

Yasak Elma dizisinin yıldız oyuncusu Eda Ece gelen son haberle sevenlerini üzdü. FOX TV ekibi de haberi alır almaz Eda Ece'ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Salgın belası dur durak bilmeden yayılmaya devam ediyor. Kış aylarında vaka sayısı çok daha fazlayken havaların ısınmaya başladığı şu günlerde biraz azalmaya başladı. Ancak salgın hala etkisini sürdürüyor.

Son 2 Yıldır dünyayı kasıp kavuran korona salgını devam ediyor. Peş peşe setlerin durduğu günümüzde çok sayıda ünlü isim de koronavirüse yakalanıyor.

Koronavirüse yakalanan son isim FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin yıldız oyuncusu oldu.

KÖTÜ HABERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Oyuncu Eda Ece'nin ailesi koronavirüse yakalandı. Üzücü haberi sosyal medya hesabından duyuran Ece, sevenlerine anne ve babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

AİLESİYLE BİR FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Aile fotoğraflarını yayınlayan Eda Ece, "Annem ve babam, bu hayattaki en değerli varlıklarım. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Annem iyi, babam da iyi olacak. Sizi çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

20 Haziran 1990 tarihinde dünyaya gelen ve henüz 2022 itibariyle daha 31 yaşında olan güzel oyuncu uzun bir süredir FOX TV ekranlarında seyirci karşısında yer alıyor. Oynadığı Yasak Elma dizisi reyting rekorları kırarken Eda Ece, Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veriyor.

Yıldız karakteri Yasak Elma dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: İnternethaber