Yasak Elma dizisinin yıldız oyuncusu Eda Ece'den yeni proje

Yasak Elma dizisinin yıldız oyuncusu Eda Ece'den yeni proje

5 sezondur FOX TV ekranlarında yer alan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Eda Ece, yeni proje hakkında bilgiler verdi

5 Sezondur ekranda olan Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları reyting rekorları kırmaya devam ederken dizinin altıncı sezon onayı aldığı da konuşuluyor. Ancak Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Eda Ece dikkat çeken bir açıklama yaptı. Günlerdir Eda Ece'nin Yasak Elma dizisinden ayrılacağı iddiaları öne sürülüyordu.

İddiaların doğru olmadığı ortaya çıktı. Eda Ece, Yasak Elma dizisine aynen devam ediyor. Ancak dijital bir platformda da Eda Ece yer almaya devam edecek. Konuyla ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulunan Eda Ece'nin hangi platformda yer alacağı da belli oldu


Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece yeni projesi hakkında konuştu. Eda Ece, “Yazın yarısı çalışacağız. Hem Yasak Elma var hem Disney Plus’tayım. O yüzden çok kısa bir tatil olacak” dedi.

Koronoya yakalanan babasının son sağlık durumu hakkında bilgi veren ünlü oyuncu, “Covid’i biraz ağır geçirdi. Hastanede kaldı bir süre ama şu an gayet iyi” dedi.

HAZİRANDA SEZON FİNALİ

Öte yandan Yasak Elma dizisi Haziran ayında sezon finali yapacak. Dizinin yeni bölümleri Eylül 2022 itibariyle tekrar FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Altıncı sezon sonunda dizinin hikayesinin tamamen biteceği konuşulsa da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi gibi 200 bölüm hedefi de bulunuyor.

Kaynak: TV100