Yasak Elma yayından kaldırılabilir! FOX TV rakip diziyi ve başrolü duyurdu

Yasak Elma yayından kaldırılabilir! FOX TV rakip diziyi ve başrolü duyurdu

FOX TV ekranlarında yeni bir dizi yayınlanacak. Dizinin adı Kapımdaki Düşman. Başrolde İsmail Demirci var. Dizinin Yasak Elma dizisine rakip olacağı belirtiliyor

5 Sezondur ekranda olan Yasak Elma dizisi ilgiyle takip edilen bir dizi. FOX TV şimdi Yasak Elma dizisine rakip olacak yeni bir dizi için kolları sıvadı.

Televizyon gazetesinde yer alan habere göre; Yayınlanacak olan bu dizinin adı Kapımdaki Düşman. Yasak Elma dizisine rakip olması beklenen dizinin baş kahramanı ise İsmail Demirci olacak.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

FOX TV yeni dizisini yine Medyapım'a yaptırıyor. İhanet hikayesi olarak öne çıkacak dizide İsmail Demirci, Doruk karakterine hayat verecek.

ismaildemirci-foto-2-750x375-c.jpg

Sera Kutlubey de dizide Damla karakterine hayat verecek. Doruk ve Damla'nın ilişkisinin anlatılacağı dizide tıpkı Yasak Elma dizisinde olduğu gibi bol entrika ve trajik komik hikayelerin olması bekleniyor.

YASAK ELMA'DA AYNI YAPIM ŞİRKETİNİN

Öte yandan Kapımdaki Düşman ve Yasak Elma dizisinin bir ortak noktası daha var. İki dizide Medyapım tarafından çekiliyor. Bu durum seyircide kafa karışıklığına yol açtı. Yasak Elma dizisinin 6.sezon devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor.

Medya kulislerinde dolaşan iddialara göre Yasak Elma dizisi gelecek sezonda ekranda olmayabilir. Bu yüzden Yasak Elma dizisine rakip olacak yeni dizi için hazırlıklara erkenden başlandı.

FOX TV henüz resmi bir açıklama yapmasa da Haziran ayında Yasak Elma dizisi yayından kaldırılacak. Eylül ayında yeni sezonun olup olmayacağı ise son reyting raporlarına bağlı.

FOX ekranlarının sevilen fenomen dizisi Yasak Elma, pazartesi akşamları izleyicinin beğenisine sunuluyor.