Yasak Elma'nın Kumrusu gidiyor! Biran Damla Yılmaz'ın yeni dizisi belli oldu

Yasak Elma'nın Kumrusu gidiyor! Biran Damla Yılmaz'ın yeni dizisi belli oldu

Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz yeni dizisiyle seyirci karşısında olacak.

5 sezondur ekranda olan Yasak Elma dizisinin kuşkusuz en sevilen karakterlerinden biri de Kumru karakteri. Kumru karakterine Biran Damla Yılmaz hayat veriyor. Yasak Elma dizisinin 6.sezonu olacak mı olmayacak mı bilinmez ama Biran Damla Yılmaz yeni dizisiyle ilgili ilk anlaşmasını yaptı bile.

YASAK ELMA UĞURLU GELDİ YÜKSELİŞİ DEVAM EDİYOR

Gecce.com'da yer alan habere göre; “Yasak Elma” dizisinin Kumru’su Biran Damla Yılmaz’ın kariyerindeki yükselişi sürüyor. Yakın zaman önce “Maske Kimsin Sen” yarışmasında da dans ve ses yeteneğiyle dikkatleri üzerine çeken Yılmaz’a bir süredir dijital platformlardan teklifler gidiyordu.

OYUNCU SEÇMELERİNE GİRMEDEN ROLÜ KAPTI


Güzel oyuncu Yasak Elma’nın yapım şirketi Medyapım’ın 14 Haziran’da yayına girecek olan Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak olan “Siyaha Bulaşan Kadınlar” dizisi için anlaştı. Büşra Cebe’nin kitabından uyarlanan diziyi Özer Feyzioğlu yönetecek.


DİZİNİN HİKAYESİNDEKİ KARAKTERLER DE BELLİ OLDU


Kitapta Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil adlı kadınların etkileyici hikâyelerini konu alan dizinin her bölümünde farklı bir kadınla tanışacağız.

Disney Plus çok sayıda ünlü isimle anlaşma yapmıştı. Yakında Türkiye'de yayına başlayacak olan Disney Plus'un Netflix'e iddialı bir rakip olması bekleniyor.

Yasak Elma dizisinden Biran Damla Yılmaz'ı da kapan Disney Plus bakalım ilerleyen günlerde daha hangi ünlü isimleri kadrosuna katacak.

YENİ SEZONDA KUMRU OLMAYABİLİR

Öte yandan iddialara göre Yasak Elma dizisinin 6.sezonunda Kumru karakterinin olamayacağı konuşuluyor. Haziran 2022'de sezon finali yapacak olan Yasak Elma dizisi Eylül 2022'de 6.sezonuyla ekranda olacak. Yasak Elma dizisi her pazartesi FOX'da ekrana gelen komedi, dram düzünde bir Türk televizyon dizisi..

İlgili Haberler