Yeni başlayan ATV dizisi için final çanları çalıyor! Seyirciler de çok tepkili

Yeni başlayan ATV dizisi için final çanları çalıyor! Seyirciler de çok tepkili

ATV ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Adı sevgi dizisi için final sesleri yükselmeye başladı bu durum tepkiye yol açtı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in Yargı dizisi mi işleri bozuyor?

Türkiye'deki yayınlanan çok sayıda dizinin peş peşe final yapması dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle son bir kaç aydır Pazar akşamları yayınlanan dizilerin büyük bir bölümü final yapıyor.

ZİRVEDEN İNMİYORLAR

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi ve TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi zirveden inmiyor.

Özellikle Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başarılı uyumu Yargı dizisini zirveden zirveye taşıyor. Yayınlanan her bölüm reyting rekorları kırarken Pazar akşamı yayınlanan diğer diziler büyük bir şok yaşıyor.

ATV UMDUĞUNU BULAMADI

ATV, TRT1 ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Teşkilat ile Yargı dizisine rakip olması yeni bir dizi yayına vermişti. Adı Sevgi dizisi verilen dizinin reytingleri beklediği gibi gitmiyor.

Kanal deyim yerindeyse umduğunu bulamadı. Reyting raporları ATV yönetimini şaşkına çevirmiş durumda.

FİNAL SESLERİ GELMEYE BAŞLADI

ATV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Adı Sevgi dizisinin finaline kesin gözüyle bakılıyor. Eğer reytingler iyi gitmezse kanal her an final kararı verebilir. Televizyon gazetesinde yayınlanan bir haberde de; Adı Sevgi dizisinin akıbetiyle ilgili bilgilere yer verildi

İLK DÖRT BÖLÜM HÜSRAN YARATTI

Adı Sevgi dizisinin 4 bölümü yayınlandı ve ilk 3 bölümdeki umutlu bekleyiş yerini ciddi bir tehlikeye bıraktı. Tüm kişiler kategorisinde tutunabilen dizi zaten AB ve ABC1 gruplarında yeterli izleyiciye ulaşamamıştı. Ancak tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde gelen reytingler ekibin moralini yüksek tutuyordu.

adi-sevgi-dizisi-nerede-cekiliyor-sarpca-nerede-hangi-ilcede-1647677301-7763.jpg

Dördüncü bölüm sonunda ise tüm kişiler kategorisinde yaşanan düşüş can sıkıcı bir durum oldu. 11. sırada kendisine yer bulan dizinin ayakta durmasını sağlayan genel izleyici kategorisiydi. Ancak burada da yaşanan düşüş ilerleyen bölümleri daha da çok önemli hale getirdi.

Adı Sevgi dizisinin devam edebilmesi için tüm kişiler kategorisinde iyi reytingler almayı sürdürmesi şart. Yoksa dizi için atv’nin sürpriz bir karar alması ve hikayenin bir anda sona ermesi de bir olasılık olarak duruyor.

Haziran ayında çok sayıda dizinin Sezon final yapacağı düşünülürse Adı Sevgi dizisinin de Haziran ayında tümden final yapabileceği iddiaları giderek ağırlık kazanıyor.