Yine dolu dolu Mayıs ayında Netflix’e eklenecek dizi ve filmler açıklandı

Yine dolu dolu Mayıs ayında Netflix’e eklenecek dizi ve filmler açıklandı

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcısı bulunan Netflix, Mayıs 2022 programını açıkladı. Platforma çok sayıda dizi ve film eklenecek

Türkiye'de de milyonlarca kişi tarafından kullanılan Netflix yeni içerikleriyle göz kamaştıracak. Bilindiği gibi Netflix her ay yeni dizi ve filmler bekleniyor.

Netflix platformunda çok sayıda yeni ve eski içerik yer alıyor.

Yıllar önce yayınlanmış dünyanın en çok izlenen dizilerine bu platformda ulaşmak mümkün olurken çok sayıda yeni içeriğe de ulaşmak mümkün geliyor.

Çok sayıda Türk dizisi de bu platformda yer alıyor. Örneğin Uysallar, Bir Başkadır, Hakan Muhafız, Atiye gibi çok sayıda Türk dizisi bu platformda yer alıyor.

Netflix platformuna yerli ve yabancı olmak üzere çok sayıda dizi film eklenmeye devam ederken yeni belgesel serileri de eklenmeye devam ediyor.

Mayıs ayında Netflix platformuna eklenecek olan dizi ve filmler büyük merak konusuydu. Neyse ki Netflix platformuna eklenecek olan yeni dizi ve filmler belli oldu. Yeni liste gerçekten göz kamaştıracak türden oldu.

Birbirinden ilginç dizi ve filmlerin yer aldığı Netflix'in Mayıs 2022 programında yer alacak dizi ve filmleri Yağmur Yıldırım, shiftdelete.net sitesinde yayınladığı bir haberle derledi.

İşte platforma eklenecek olan yeni dizi ve filmler.. Listedeki filmleri şimdiden not etmekte fayda var görünüyor.

*

Nefesini Tut: Buz Dalışı: 3 Mayıs Salı günü seyirciyle buluşacak olan bu belgesel, dünya rekorunu kırmaya çalışan Johanna Nordblad’ı konu alıyor. 40 dakika uzunluğunda olan bu belgeselin yönetmenlik koltuğunda ise Ian Derry var.


Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre: Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre dizisinin 3 sezonu 4 Mayıs’ta seyirciyle buluşucak. İlk iki sezonda olduğu gibi bu sezonda Summer karakterinin aşk hayatını konu alacak.

charlesdeluvio-9us7yhhjsuy-unsplash.jpg
Hayat Kırkında Başlar: 4 Mayıs tarihinde seyirciyle buluşacak bir diğer içerik ise Hayat Kırkında Başlar filmi. Çarşamba günü seyirciyle buluşacak olan film bir şefin yemek yarışmasına katılmasını konu alıyor.


Clark: Clark Olofsson’un hayatını konu alan suç temalı dizi 5 Mayıs’ta Netflix Türkiye’de seyirciyle buluşacak.


Blood Sisters: 5 Mayıs tarihinde seyircileriyle buluşacak olan bir diğer içerik ise Blood Sisters olacak. Perşembe günü yayınlanacak olan mini dizi Sarah ve Kemi adlı iki yakın arkadaşın hikayesini konu alıyor.


The Pentaverate: 5 Mayıs Perşembe günü Netflix Türkiye’de yayınlanacak olan The Pentaverate’nin başrolüne Mike Myers ve Lydia West yer alıyor. Yüzyılalr boyu dünyadaki olaylara yön veren bir topluluğun karşılaştığı bir tehtidi konu alan dizi ilk kez seyirciyle buluşacak.


Aykut Enişte 2: 6 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan Türk filmi, Gülşah ile evlenmeye hazırlanan Aykut’un hayatını konu alıyor.


Yol Arkadaşım: Netflix Türkiye’de 6 Mayıs’ta yayınlanacak olan bu yeni film Auden ve Eli’nin hikayesini konu alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Emma Pasarow ve Belmont Cameli yer alıyor.


Zoraki İkili: 6 Mayıs’ta yayınlanacak bir diğer film ise Zoraki İkili filmin başrolünde Lupin filminden tanıdığımız Omar Sy yer alıyor.


The Sound of Magic: 6 Mayıs Cuma günü seyirciyle 1. sezonu buluşacak olan film terk edilmiş bir lunaparkta yaşayan sihirbazın hayatını konu alıyor.


Satranç: Gestapa tarafından tek kişilik bir hücreye kapatılan avukatın, satrançla olan hikayesini konu alan Satranç filmi 10 Mayıs’ta yayınlanacak.


42 Days of Darkness: 1 sezonu ile 11 Mayıs’ta Netflix ekranlarında olacak olan dizi, bir kadının Şili’de kaybolan kız kardeşini aramasını konu alıyor.


Babamız: Ev tipi DNA testiyle birçok üvey kardeşi olduğunu öğrenen kadın popüler bir kısırlık doktoruyla ilgili şoke edici bir entrikayı açığa çıkaracak. Merakla beklenen Babamız filmi 11 Mayıs’ta yayınlanacak.


Kaçış Kralı: Kaçış Kralı filmi 11 Mayıs tarihinde Netflix Türkiye Mayıs ayında yayınlanacak olan içerikler arasında yerini alıyor. Oyuncu kadrosunda Dawid Ogrodnik, Robert Wieckiewicz ve Jakub Gierzal’ın olduğu film halk kahramanı olan hapisten kaçan bir haydutun hikayesini anlatıyor.


Mükemmel Aile: 11 Mayıs’ta Netflix Türkiye Mayıs ayında yayınlanana içerikler arasında yerini alan Mükemmel Aile filmi, Lucia’nın oğlunun kız arkadaşının tuhaf ailesiyle tanışmasıyla başlıyor.


Savage Beauty: 1. sezonu 12 Mayıs‘ta yayınlanacak olan Savage Beauty, trajik geçmişinin intikamını almak isteyen bir kadını konu alıyor.


Bling Empire: Ne zaman yayınlanacağı merakla beklenen Biling Empire’ın ikinci sezonu 13 Mayıs tarihinde Netflix ekranlarında olacak. Los Angeles’ta Asyalı sosyeteleri konu alan dizinin ikinci sezonu bizlerin çenesini daha da yoracak gibi.


Liseye Dönüş: 13 Mayıs tarihinde Netflix seyircileriyle buluşacak olan film, lisedeyken bir amigo gösterisi yüzünden 20 yıl komada kalan bir kızın hayatını konu alıyor.


Erşan Kuneri: Erotik filmlerin unutulmaz yönetmeni ve yapımcısı Erşan Kuneri’nin hayatını konu alan dizinin ilk sezonu 13 Mayıs tarihinde yayınlanacak.

Toskana: 18 Mayıs tarihinde seyirciyle buluşacak olan bir diğer film ise Toskana filmi. Danimarkalı bir şefin babasından kalan mirası satmak için Toskana’ya gitmesini konu alan filmin yönetmenlik koltuğunda Mehdi Avaz yer alıyor.


Yolun Açık Olsun: Netflix Türkiye Mayıs programında yer alan Türk içerik Yolun Açık Olsun 23 Mayıs’ta yayınlanacak

Evet Netflix platformunda bu ay yayınlanacak dizi ve filmlerin tam listesi bu şekilde. Hoşlandığınız dizi ve filmi arkadaşlarınızın da izlemesi için bu içeriği onlara önerebilir ve onların da bu dizi ve filmleri kaçırmadan izlemelerini sağlayabilirsiniz. Mayıs ayı programında yer alan dizi ve filmlerin bir çoğu Netflix özel içeriklerden oluşmaktadır.