Yine olmadı bir dizi için daha final kararı çıktı. Show TV hüsran yaşıyor

Yine olmadı bir dizi için daha final kararı çıktı. Show TV hüsran yaşıyor

Show TV ekranlarında Canan Ergüder ,Serhat Teoman ve Songül Öden gibi isimlerin yer aldığı Oğlum dizisinin finali duyuruldu.

Show TV bu sezon nedendir bilinmez dizileri açısından pek şansız bir dönemde. Çukur dizisinin final yapmasının ardından Üç Kuruş dizisiyle kanal istediği performansı yakalayamadı.

CANAN ERGÜDER'Lİ DİZİ DE TUTMADI

Show TV'nin en büyük umudu ise Menajerimi ara dizisinde canlandırdığı Feris karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Canan Ergüder'in yer aldığı Oğlum dizisindeydi. Ancak Show TV'nin istediği gibi olmadı.

REYTİNGLER ÇOK DÜŞÜK

Reyting raporlarına bakıldığında Oğlum dizisinin çok büyük bir hüsran yaşattığı görüldü. Kanal daha fazla uzatmadan diziye final kararı aldı. Dizi ilk bölüm itibariyle büyük bir ilgi görmüştü. Sonrasında ise nedendir bilinmez hikaye sıkıcı bir hal almaya başladı. Reyting raporlarındaki düşüş erken finali böylelikle gündeme getirdi.

3340128-1920x1080.jpg

İDDİALI BİR KADROSU BULUNUYORDU

Canan Ergüder, Songül Öden ve Nihal Yalçın, Timur Acar, Feyyaz Duman gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Oğlum dizisi için final kararı aldı. Show TV, şimdiye kadar 10 bölüm süren diziden çok umutluydu.

Sıra dışı bir hikayeye sahip olan dizi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmişti. İlk bölümü çok çarpıcı olsa da devamı gelmedi ve büyük bir izleyici kitlesini etkileyemedi.

Ortalamanın altında kalan reytinglerin ardından yayıncı kuruluş dizinin 2. sezonuna onay vermedi. Ancak dizi kalan bölümlerinde reytingini artırmayı başarırsa yönetim yeniden bu konuyu ele alabilir. Ancak şu an için görünen dizinin sezon finalinin aynı zamanda final olması.

Kaynak: Haber Global