Zor günler geçiren Nurgül Yeşilçay makyajsız son halini paylaştı

Zor günler geçiren Nurgül Yeşilçay makyajsız son halini paylaştı

Geçirdiği trafik kazası sonrası setlere bir süreliğine veda eden Nurgül Yeşilçay sosyal medya üzerinden makyajsız fotoğrafını paylaştı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisiyle ekranda olan Nurgül Yeşilçay beklenmedik bir şekilde setlere veda etti.

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle sağlık sorunları yaşayan Nurgül Yeşilçay "Ağzıma, çeneme dikişler atıldı! Hasar kaldı ve bir süre daha devam edecek! Azıcık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız" açıklamasında bulunmuştu.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Nurgül Yeşilçay'ın tedavisinin sürdüğü öğrenilirken iyileşir iyileşmez setlere dönüp dönmeyeceği ise bilinmiyor. Ancak bilinen bir gerçek var ki şimdilerde Nurgül Yeşilçay bir süre setlerden uzak kalacak.

SON DİZİSİ DE FİNAL YAPIYOR

Nurgül Yeşilçay'ın başrollerinde yer aldığı Son Nefesime Kadar dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanıyordu. Dizinin 5.bölümüyle birlikte final yapacağı öğrenildi. Nurgül Yeşilçay'ın sağlık sorunları nedeniyle dizinin final yaptığı iddia edilse de dizi yorumcularına göre Son Nefesime Kadar dizisi reyting sorunu nedeniyle final yapıyor.

MAKJYAJSIZ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Öte yandan Nurgül Yeşilçay sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Mynet'te yer alan habere göre; Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabı üzerinden makyajsız bir fotoğrafını paylaştı.

Giderek iyileştiği görülen Nurgül Yeşilçay sevenlerini bu iyi haberle sevindirdi.

640xauto.jpg

Nurgül Yeşilçay, son halini bir aracın içerisinde ; "DJ benim! İstek parçalar gelsin" paylaşımıyla sevenlerinin beğenisine sundu.

İlgili Haberler