0 Faizli kredi müjdesi! Akbank Sıfır faizli kredi veriyor

0 Faizli kredi müjdesi! Akbank Sıfır faizli kredi veriyor

Dev banka sıfır faizli kredi vereceğini duyurdu. Akbank tam 7500 TL sıfır faizli kredi verecek

Bayram yaklaşırken çok sayıda kişi ihtiyaçları doğrultusunda kredi çekecekler. En uygun faizli bankalar şimdilerde büyük merak konusu. Ancak dev bir banka bomba bir kredi kampanyası duyurdu. Söz konusu kampanyadan üstelik sadece bir kez yararlanmak mümkün. Koşulsuz şartsız anında krediyi alabilmekte mümkün olacak.

Vatandaşlar kredi çekerken en düşük faizli kredileri araştırıyorlar. Bazı bankalar ise kredi faizlerini oldukça düşük oranda ayarlamakta.

Akbank ise çılgın bir kampanya duyurusu yaptı.

Yapılan duyuruda Akbank tarafından sıfır faizli kredi verileceği duyuruldu.

YENİ MÜŞTERİLERE ÖZEL KREDİ MÜJDESİ AKBANK TARAFINDAN RESMEN AÇIKLANDI

Akbank tarafından sıfır faizli krediden sadece Akbank'a yeni katılan müşteriler yararlanacak. Sıfır Faizli Hoşgeldin kredisiyle ilgili bankanın internet sitesinden de bir açıklama yapıldı.

Yapılan resmi açıklamada kredinin koşulları da belli oldu.

Sıfır Faizli krediye ilişkin Akbank tarafından yapılan açıklama şu şekildeydi.

Kampanya Koşulları:

  • Sıfır faizli kredi kampanyasından Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek ilk defa ve uzaktan Akbanklı olma* sürecini tamamlayan yeni**Akbanklılar faydalanabilir.
  • Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden gerçekleşecek olan müşteri edinimlerinde geçerli olup Akbank Mobil ve İnternet Şube üzerinden tamamlanacak başvurular için geçerlidir, Şubelerimizden edinimlerde geçerli değildir***.
  • Kredi başvurusu "Akbanklı Ol" süreci sırasında ya da süreç tamamlandıktan sonra Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.
  • Kampanyaya katılanlar, Akbanklı olduktan sonraki takip eden 5 gün içinde %0 faizli krediye başvurabilir.
  • Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan Akbanklılar, belge işlemlerini tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonraki takip eden 5 gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvurabilir.
  • Söz konusu kredi talepleri bankamız tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır. Onaylanan kredi, Akbank Mobil veya İnternet Şube üzerinden kullanılabilir.
  • Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 7.500 TL, maksimum vade ise 12 aydır. Kampanya kapsamında alınacak olan masraf yalnızca kredi tahsis ücreti olup kredi tutarının %0,5’i + BSMV’dir.
  • Kampanyadan yalnızca gerçek kişi, bireysel müşteriler faydalanabilir. Kullanılabilecek kredi türü ise ihtiyaç kredisidir.
  • Her yeni Akbanklı kampanyadan sadece bir kere yararlanabilir.

KREDİYE AİT ÖDEME TABLOSU DA BANKA TARAFINDAN AÇIKLANDI. İŞTE HOŞGELDİN KREDİSİNE AİT ÖDEME TABLOSUNUN DETAYLARI

1.jpg