01.04.2022 öncesi başvuranlara Fiat Egea büyük indirim yapacak

01.04.2022 öncesi başvuranlara Fiat Egea büyük indirim yapacak

Otomobil devi Fiat Egea büyük indirimini duyurdu. Fiat Egea tarafından yapılacak indirimden yararlanmak için tarihte belli oldu.

Fiat Egea İlkbahar kampanyalarını açıklamaya başladı. Araç sahiplerini ilgilendiren indirim kampanyasının ayrıntıları belli oldu.

Fiat Egea dolu dolu bir kampanya duyurdu.

Türkiye'deki en çok tercih edilen otomobil markalarından biri de Fiat Egea.. Türkiye'deki çok sayıda araç sahibi aracını Fiat Egea bayilerinden satın alıyor.

Fiat Egea cazip fırsatlarıyla dikkat çeken bir otomobil devi. Fiat Egea bahar kampanyaları kapsamında çok sayıda kişiyi ilgilendiren bir duyuru yaptı.

''İyi ki Varsınız'' kampanyası kapsamında bazı sektör çalışanlarına Fiat Egea indirim uygulayacak.

O sektörlerin ilk başında sağlık sektörü geliyor.

Fiat tarafından konuyla ilgili resmi siteden bir açıklama da yapıldı ve şunlar kaydedildi.

fiat-tip-kv-727x364.jpg

Kampanya 2022 model yılı 500X araçlar için geçerlidir. Fiat önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Satışa sunulan araç versiyonları ile görselde sunulan araç versiyonu farklılık gösterebilir. Kampanya 02.03.2022-01.04.2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Yine aynı tarihlerde Sağlık çalışanları haricinde mühendislerde de kampanyadan yararlanabilecekler.

NİSAN'DA YENİ KAMPANYALAR OLABİLİR

Öte yandan sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre Fiat Egea başta olmak üzere çok sayıda otomobil firması Nisan ayında yeni bahar kampanyalarını duyuracaklar. Bu kampanyalarda fiyatların artabileceğine yönelik endişeler sürerken bazı sektör temsilcileri ise küçük çaplı da olsa indirim beklentisi olabileceğine işaret ediyorlar.

İlgili Haberler