196 metrekare daire icradan satılıyor! 535 bin  TL'den Lüks ve bakımlı daire almak isteyenlere fırsat

196 metrekare daire icradan satılıyor! 535 bin TL'den Lüks ve bakımlı daire almak isteyenlere fırsat

Daire satın almak isteyenlere bir fırsat daha! Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Kastamonu Merkez'de 196 metrekare bakımlı daire icradan satışa sunuldu! Satışa sunulan daireyle ilgili bilgiler geldi

İcradan satışa sunulan daireler arasında en dikkat çeken ilan belli oldu. Basın İlan Kurumunun resmi internet sitesi üzerinde satışa sunulan daire tam 196 metrekare... Dairenin büyüklüğü gerçekten dikkate değer. Ev satın almak yada yatırım amaçlı mülk edinmek isteyenler icra üzerinden satışa sunulan daireleri takip ediyorlar.

Basın İlan Kurumuna ait ilan.gov.tr üzerinde de dikkat çeken bir ilan paylaşıldı. Dairenin Kastamonu Merkez'de olduğu öğrenildi.

Gelen bilgilere göre ihalenin şartları da belli oldu! Milliyet gazetesi tarafından da paylaşılan haberde şu kısa bilgilere yer veriliyor:

İhale açık artırma suretiyle yapılacak. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecek. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur.

FİYATI NE KADAR?

Sıkı durun işi şaşırtıcı durumu da bu! Daire oldukça büyük olmasına rağmen son derece ucuz bir rakamdan satışa sunulacak

İlan.gov.tr üzerinde yer alan bilgilerde şu detaylar paylaşıldı.

Kıymeti : 535.000,00 TL
1. Satış Günü : 20/07/2022 günü 10:30 - 10:35 arası
2. Satış Günü : 18/08/2022 günü 10:30 - 10:35 arası
Satış Yeri : Mezat Salonu - Adalet Sarayı Giriş Kat No:Z-16 MERKEZ / KASTAMONU

Detaylar için tıklayınız