500 TL’lik banknot ve 5 liralık madeni para basılacak iddiası

500 TL’lik banknot ve 5 liralık madeni para basılacak iddiası

Eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, 500 TL'lik banknot ve 5 lira değerinde madeni paralar için hazırlık yapıldığını öne süren bir paylaşım yaptı.

Türk lirası dolar karşısında hızla değer kaybederken tartışma yaratacak bir iddia ortaya atıldı. İddiayı ortaya atan isim eski bir bankacı olunca çok daha fazla dikkat çekti.

Eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada muhalefeti de şaşkına çeviren bir iddiada bulundu.

Peki Eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu açıklamasında neler söylemişti? İşte Eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu tarafından sosyal medyada gündemi alt üst eden o paylaşıma ilişkin detaylar.

Eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, twitter hesabından yaptığı paylaşımda 500 TL’lik banknot ve 5 lira değerinde madeni paralar için hazırlık yapıldığını öne sürdü.

Babuşcu Twitter hesabından “500’lük banknotlar ve 5 TL madeni paralar için hazırlıklar başladı….” iddiasında bulundu.

500’lük banknotlar ve 5 TL madeni paralar için hazırlıklar başladı….

— Şenol Babuşcu (@senolbabuscu) April 24, 2022

Kaynak: VERYANSIN TV

CHP SÖZCÜSÜ'NDEN TEPKİ AÇIKLAMASI

Öte yandan CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ta sosyal medya hesabından söz konusu iddiaya ilişkin bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım

oztrak.jpg