AKBANK koşulsuz şartsız başvurana 100.000 TL Kredi veriyor

AKBANK koşulsuz şartsız başvurana 100.000 TL Kredi veriyor

AKBANK yeni kredi kampanyasını açıkladı. Banka şubesine gitmeden hemen 100 bin TL kredi başvurusu yapılabilecek.

Akbank cazip kredi fırsatlarıyla dikkat çekiyor. Bankadan 24 ay vadeli 100 BİN TL kredi kampanyası duyuruldu. 50 BİN TL ve altındaki kredilerde ise Akbank 36 ay vade imkanı sunacak.

Öte yandan banka tarafından sağlanan bir diğer kolaylık ise bankaya gitme koşulu olmaması. Örneğin 100 BİN TL kredi isteyenler Akbank şubesine gitmeden mobil bankacılık ve cep telefonları aracılığıyla kredi başvurusu yapabilecekler.

Akbank tarafından resmi sitede de ayrıca bir duyuru yapıldı.

  • Akbank Mobil ve İnternet’te maksimum 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu Akbank şubelerine gidilmeden yapılabilir. 100.000 TL üzeri kredi başvuruları için Akbank şubelerine gidilmesi gerekmektedir.

KREDİDEN KİMLER YARARLANABİLECEK?

Öte yandan Akbank tarafından sağlanan bu krediden kimlerin yararlanabileceği de belli oldu. Banka tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi.

  • Akbank Direkt Kredi ile belgesiz, imzasız, Şubeye gitmeden kredi kullandırımı T.C. vatandaşı ve Akbank Şifresi sahibi mevcut Akbank müşterileri için geçerlidir.

AKBANK MÜŞTERİSİ OLMAYANLAR NASIL KREDİ ÇEKEBİLECEK?

Akbank müşterisi olmayanlarda 100 BİN TL kredi kampanyasına başvurabilecekler. Ancak bunun için banka şubelerine gitmeleri gerekecek.

Akbank tarafından yapılan açıklamada banka müşterisi olmayanların izlenmesi gereken yolda belirtildi.

  • Henüz Akbank müşterisi olmayanların kredi kullanabilmek için T.C. vatandaşlık numaralı kimlik, gelir belgesi, adres gösterir bir belge ve özel sektör çalışanı ise SGK Hizmet Döküm Belgeleri ile birlikte Akbank Şubelerine gitmeleri gerekmektedir.

AKBANK tarafından sağlanan 100 BİN TL'lik kredi kampanyası için henüz son başvuru tarihi belirtilmedi. Dilediğiniz zaman Akbank mobil uygulama veya çağrı merkezinden başvurunuzu yapabileceksiniz. Dilerseniz herhangi bir Akbank şubesine giderek başvuru yapmanızda mümkün olabilecek.

100 BİN TL KREDİ ÇEKEN BİRİ NE KADAR ÖDEME YAPACAK?

Akbank tarafından sağlanacak olan 100 BİN TL kredi için ödeme tablosu da belli oldu.

Faiz Oranı % 1.87 olarak uygulanacak..

100 bin TL'lik kredinin Toplam Geri Ödeme Tutarı da 130.949,96 TL olacak.

5.434,37TL üzerinden de aylık taksit ödemeleri yapılacak.