Enpara Kartı Nedir ve Avantajları Nelerdir?

Enpara Kartı Nedir ve Avantajları Nelerdir?

Enpara kartı nedir ve avantajları nelerdir? QNB Finansbank ürünlerinden biri olan Enpara, son yılların en popüler bankacılık ürünlerinden biridir.

Enpara Ülkemizde şubesiz bankacılık anlayışını deneyimleyen Enpara, her segment için birçok farklı kolaylık sunması ile öne çıkıyor. Enpara kredi kartının en dikkat çekici özelliği, kullanıcıya harcadıkça ödül vermesi ve ücretsiz olmasıdır.

Enpara Kredi Kartının Avantajları

Enpara kredi kartı sunduğu avantajlar ve ücretsiz hizmetlerden dolayı her yaştan kullanıcıyı bünyesinde barındırmaktadır. Enpara kredi kartının avantajları aşağıda sıralanmıştır:

  • Eft ve havale gibi işlemler için herhangi bir ücret alınmamaktadır.
  • Masraflarınızı aşağıdaki süreçte de kredilendirebilirsiniz.
  • Temassız alışverişlerinizde belirli bir limite kadar ödeme yapabilirsiniz.
  • Otomatik fatura ödeme talimatı verebilirsiniz.
  • Birçok özel kurum veya şirkete ödeme yapabilirsiniz.
  • Kredi kartınızı düzenli kullanırsanız her yıl açıklanan ödül fırsatlarından yararlanma imkanına sahip olursunuz.

Enpara Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Tüm hizmetlerin internet üzerinden verildiği Enpara, kredi kartı başvurusunu da internet üzerinden almaktadır. Enpara kredi kartı başvurusunu resmi Enpara web sitesinde yapabilirsiniz. Aynı zamanda halihazırda QNB Finansbank müşterisi iseniz Enpara mobil uygulaması üzerinden kredi kartı başvurusu yapmayı da tercih edebilirsiniz. Talebin sonucu en geç 72 saat içinde cevaplanacak olup, talebiniz ile ilgili olumlu veya olumsuz yanıt alabilirsiniz. Talebiniz olumlu yanıt alırsa, Enpara personeli sizin için uygun bir zamanda kartınızı teslim etmek için adresinizi ziyaret edecektir. Talebiniz olumsuz ise müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek talebinizin neden bu şekilde sonuçlandırıldığı konusunda net bilgi alabilirsiniz.

Enpara Kredi Kartı Koşulları

Enpara kredi kartı alabilmek için belirli şartları sağlamanız gerekmektedir. Aylık belirli bir gelire sahip olmak ilk koşullardan biridir ancak geliri olmayan kişilerin kredi kartı başvurusu yaptıklarında olumsuz yanıt alması kaçınılmaz hale gelmektedir. Öte yandan bankanın kredi kartı başvurusunda bulunanlardan sicilinin temiz olması ve kredi notunun iyi olması gibi farklı kriterlerde talep ettiği diğer şartlar arasında. Bunların yanı sıra, banka tarafından belirlenen farklı katı şartlar yoktur. Belli bir aylık gelir sunabilmek ve iyi bir sicile sahip olmak Enpara kredi kartı almak için yeterli olabilecek şeylerden bazılarıdır.

Talebiniz onaylanırsa, bu işlemin ardından 10 gün içinde kartınız adresinize gönderilir ve kartınızı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Kredi kartınızın aylık borcunu tüm bankaların ATM'lerinden, internet şubesinden, mobil şubeden veya şubelerinden anında ödeyebilirsiniz. Nakit avans özelliği de sunan Enpara kredi kartı, nakit ihtiyacınızı anında karşılamak için birebir. Enpara kredi kartı başvurusu için hemen resmi web sitesini ziyaret edebilir veya mobil şube üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Enpara Hangi Bankanın Kartı?

Enpara.com bir QNB Finansbank iştirakidir. Aslında QNB Finansbank, Enpara.com'u 3663 numaralı şube olarak konumlandırıyor. Ve bu şubenin diğer şubelerden farklı olarak bağımsız bir organizasyon ve yönetim kadrosu var. Enpara.com bir şubeden, hatta bir bankadan daha fazlasıdır.