Faizsiz 100 bin TL verilecek! Son başvuru tarihi 31 Mart

Faizsiz 100 bin TL verilecek! Son başvuru tarihi 31 Mart

Binlerce kişiyi ilgilendiren faizsiz kredi müjdesi! Devlet tarafından sağlanacak olan kredi tutarı 100 BİN TL olarak belirlendi

Binlerce kişi faizsiz kredi paketlerini araştırıyor. Bankalardan faizsiz kredi alabilmek neredeyse imkansız. Ancak bazı koşullar karşılandığında faizsiz kredi alabilmek mümkün olabiliyor.

HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEYENLERE DEVLET MÜJDESİ

Devlet hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere çeşitli projelerle destek vermeye devam ediyor. 1990 yılında kurulan KOSGEB vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı bugüne dek binlerce vatandaşın hayallerini gerçekleştirmeye katkı sağladı. Kiminin iş kurmasına kiminin ise işini büyütmesine yardımcı oldu.

FAİZSİZ KREDİ MÜJDESİ GELDİ

KOSGEB tarafından faizsiz kredi müjdesi geldi. 31 Mart 2022 tarihine kadar başvuru yapılması gerekiyor.

KREDİDEN KİMLER YARARLANABİLECEK?

KOSGEB tarafından sağlanacak olan bu krediye başvuracaklar da belli oldu. KOSGEB 100 BİN TL krediyi mikro işletmeler alabilecekler. Söz konusu krediye ilişkin detaylarda belli oldu.

Kişi başına 100 BİN TL ödeme alınabilecek. Mikro işletmeler iki kişiye kadar eleman alabilmekteler.

BAŞVURULAR NEREYE?

Başvurular için bulunduğunuz il veya ilçedeki KOSGEB temsilciliklerine yapabilirsiniz. 31 Mart 2022 tarihindeki sonraki başvurular KOSGEB tarafından dikkate alınmayacaktır. KOSGEB'e başvuru yapacak kişilerin SGK borcunun da bulunmaması gerekmektedir. SGK borcuyla birlikte vergi borcunun da bulunmaması şart koşuluyor.