Garanti BBVA emeklilere 2500 TL ve 250 TL ek ödeme yapacak

Garanti BBVA emeklilere 2500 TL ve 250 TL ek ödeme yapacak

Milyonlarca emekliye bayram ettirecek müjde Garanti BBVA'dan geldi. Garanti BBVA emeklilere 250 TL ek ödeme yapacak

Ramazan bayramında emeklilere ikramiye ödemesi yapılacak. Emekliler ikramiye ödemelerini merak ediyor. Bu arada bankalar da promosyon kampanyalarını peş peşe açıklamaya devam ediyor.

EMEKLİLERE İKİ ÖDEME VE KOMİSYON VERİLECEK

2022 yılı içerisinde emeklilere Ramazan bayramı ve Kurban bayramında ikramiye ödemesi yapılacak. Bu ödemenin haricinde ise bankalar tarafından emeklilere promosyon ödenecek.

Emeklilere promosyon ödeyecek olan bankalar yarışa girmeye başladılar. Bir çok banka emeklilere ödediği ikramiyelere ek olarak başka ödemeler de yapıyorlar. O bankalardan biri de Garanti BBVA oldu.

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada emeklilere ödenecek olan ek ödeme hakkında bilgi verildi.

Emekli maaşını bankadan alanlara 2.500 TL’ye varan nakit promosyon ödüyor. Emekli yakınlarını çağrı eden bütün Garanti BBVA müşterilerine, her bir dostu amacıyla 250 TL nakit mükafat veriyor.

BAŞVURULAR GARANTİ BBVA'YA YAPILACAK

Öte yandan emekli maaşını Garanti BBVA üzerinden alanlar ve maaşını bu bankaya taşıyan emekliler promosyon ödemesini alabilecekler. Sonrasında ise her getirdikleri arkadaşları için 250 TL ek ödül alacaklar.

Garanti BBVA tarafından sağlanan bu ödeme için üstelik herhangi bir son başvuru tarihi de belirlenmedi. Şimdiden bankaya maaşını taşıyan emekliler sonrasında getirecekleri her arkadaşları için 250 TL ödeme alabilecekler

BANKANIN RESMİ SİTESİNDE YAPILAN DUYURU

1 Mart – 31 Mart 2022 tarihleri arasında emekli maaşını bankamıza taşıyan müşterilerimiz, ilk defa Bonus kart başvurusu yapmaları ve başvurularının onaylanması durumunda, ilgili kartlarıyla 20 Nisan’a kadar tek seferde yapacakları 200 TL ve üzeri ilk harcamaya 100 TL bonus kazanacaktır.

Buna ek olarak, 20 Nisan’a kadar 3 yeni otomatik fatura talimatı getirmeleri durumunda 150 TL bonus kazanacaktır.