İndirim beklenirken Renault Clio'da fiyat listesini güncelledi

İndirim beklenirken Renault Clio'da fiyat listesini güncelledi

En çok tercih edilen araçlardan biri de Renault Clio, İndirim beklenirken Renault Clio fiyat listesini güncelledi. Yeni listeye bakıldığında ise büyük artış var. Renault Clio fiyat listesi güncellendi.

Türkiye'de araç satın alanların büyük bir bölümü Renault Clio'yu tercih ediyor. Araç satın alanların büyük bir bölümü Renault Clio marka araç kullanırken yeni araç satın almak isteyenlerin gözü de Renault Clio modellerinde...

FİYAT ARTIŞI AGRESİF BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

2020 yılında başlayan pandemi sonrasında dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Türkiye'de de araç piyasası büyük yara aldı.

Sektör yaralarını sarmaya çalışırken Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş patlak verdi. Son dönemde araç fiyatlarındaki yaşanan artış çok sayıda kişiyi etkilemiş durumda.

Araç fiyatlarında indirim bekleyen çok sayıda kişi hayal kırıklığına uğrayacak. Çünkü Renault Clio fiyat listesini güncelledi ve fiyat artışı büyük oldu.

Duvar'ın aktardığı habere göre; Fiyatlarda büyük artışlar var. Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg modeli 451.900 TL'ye yükseldi.

YENİ FİYATLAR İSE ŞU ŞEKİLDE OLACAK

Joy 1.0 Sce 65 bg - 311.000 TL üzerinden satılacak

Joy 1.0 TCe ECO 100bg - 361.000 TL üzerinden satılacak

Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg - 374.000 TL üzerinden satılacak

Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg - 388.000 TL üzerinden satılacak

Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg - 451.900 TL üzerinden satılacak

BAŞKA ARTIŞ YAŞANABİLİR

Öte yandan sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre çok sayıda araç markası yeni fiyat artışına gidebilir. Bu nedenle araç almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor.

KURDAKİ YÜKSELİŞTE DİKKAT ÇEKİYOR

Kurdaki yükselişte araç fiyatlarının Türkiye'de artmasına neden oluyor. Sadece sıfır araç piyasasında değil ikinci el araç piyasasında da büyük bir yükseliş söz konusu..