İş Bankası emeklilere ek ödeme yapacak. Başvuru için son tarih

İş Bankası emeklilere ek ödeme yapacak. Başvuru için son tarih

Emekliler 2500 TL promosyon ödemesi alacaklar. İş Bankası promosyon ödemesi yapacağı son tarihi açıkladı

Milyonlarca emekli bu yıl iki bayram ikramiyesi alacaklar. Ocak ayında maaşlarına zam alan emeklilerin ikramiyeleri de zamlı almaları bekleniyor.

En çok merak edilen ise emeklilerin aldığı promosyonların tutarı. İş Bankası başta olmak üzere çok sayıda banka emeklilere ödeyeceği promosyon ücretlerini güncelledi.

İş Bankası tarafından emeklilere ek ödeme yapılacağı duyurulurken bu ödemenin ayrıntılarıyla ilgili bilgiler de gelmeye başladı.

Emeklilere yapılacak ödeme için emeklilerin İş Bankasından maaşlarını alma koşulu bulunuyor. Bu yüzden başka bir bankada maaş alıyorsanız , maaşınızı ek ödeme alabilmek için İş Bankasına taşımak gerekiyor.

TV100'de yayınlanan habere göre; 30 Haziran 2022 tarihine kadar başvuruda bulunanlar bahsi geçen promosyon miktarını alabiliyor.

İŞ BANKASI NE KADAR ÖDEME YAPACAK?

Öte yandan İş Bankası tarafından emeklilere ödenecek olan ek promosyon ödemesinin tutarı da belli oldu. Banka tarafından yapılan açıklamada net rakamda verildi. 3 yıl süreyle emekli maaşını çekecek vatandaşlar için promosyon tutarı 2 bin 500 lira.

İş Bankası tarafından ödenecek 2500 TL'lik promosyon ödemesindeki aranan tek şart maaş ödemelerinin İş Bankası'ndan alınıyor olması. Maaşınızı İş Bankasına taşımak istiyorsanız bankanın herhangi bir şubesine başvurunuzu yapabilirsiniz.