İslam Memiş uyardı! Alım satım yapmayın zarar edersiniz

İslam Memiş uyardı! Alım satım yapmayın zarar edersiniz

İslam Memiş piyasalarla ilgili yeni değerlendirmesinde ''kısa vadede, günlük veya haftalık bazda işlem diye bir şey yok artık. Zararına risk almış olursunuz'' diyerek yatırımcıları alım satım yapmama konusunda uyardı

Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, youtube kanalı üzerinden uyarılarda bulunmaya devam ediyor. İslam Memiş son açıklamasında dikkat çeken uyarılarda bulundu. İslam Memiş alım satan yapanları önemli analizleriyle uyardı.

Duvar'da aktarılanlara göre; İslam Memiş youtube kanalı üzerinden önemli değerlendirmelerde bulundu.

"Dolar tarafından teknik olarak düzeltmeler haliyle altın ve gümüşün gram fiyatına yansır, bu da 'tekrar düşüyor satalım' korkusunu getirmemeli. Buradan satarak tekrar yerine koyarım mantığını unutun. Makas aralığından dolayı kazanmadan hatta belki de zararı yerine koyabilirsiniz. Kısa vadede süreci değerlendirmek isteyen yatırımcı için konuşuyorum. Kısa vadede, günlük veya haftalık bazda işlem diye bir şey yok artık. Zararına risk almış olursunuz" ifadelerini kullandı.

'SÜRPRİZ OLURSA...'

Memiş, önümüzdeki ay için bir 'sürpriz' olması durumunda uyarı yapacağını söyledi:

"Özellikle döviz tarafında mayıs itibarıyla yukarı yönlü hareketler başlayacak, haziranda ivme kazanacak, temmuzda pik seviyeyi göreceğiz öngörüm vardı. Haziran içinde farklı bir gelişme olur, hamle olur, varlıklar kendini aşağı yönlü bırakır, düşüş trendi başlar, ola ki sürpriz bir gelişme olur, hemen devreye girerim. Şu anda öngörüm olmadığı için teknik olarak düşüşler başlayacak konusunda öngörüye sahip değilim."

Benim nazarımda gram altın/TL'de yükseliş başlamadı. Kısa vadeli işlemlerden uzak durduğumu da söyleyebilirim" dedi.