İslam Memiş'e göre gram altın fiyatının 1400 TL olacağı tarih

İslam Memiş'e göre gram altın fiyatının 1400 TL olacağı tarih

Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın hakkında katıldığı bir canlı yayında tahminlerde bulundu. İslam Memiş'e göre gram altın fiyatının 1400 TL olacağı tarih

Dolardaki yükseliş yine dikkatlerden kaçmıyor. Piyasalardaki hareketlilik çok sayıda ekonomist tarafından da yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında da bir yükseliş olabileceği endişesi özellikle düğün yapmayı düşünenlerde hakim olmuş durumda.

Haziran ayı geldiğinde genelde düğün sayılarında bir artış yaşanır. Bu yüzden altın fiyatlarındaki hareketlilik özellikle düğün sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Tahminleri birebir doğru çıkan isimlerden biri olan Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, deprem etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Milli gazete'nin haberine göre; Altın ve para piyasaları konusunda uzman olan finans analisti İslam Memiş altın fiyatlarında hala beklenen yükseliş trendinin başlamadığını açıklarken gram altının 1400 TL’ye kadar yükseleceğini belirtti.

Son gelişmeler ışığında altın fiyatlarının son durumu hakkında TGRT Haber’de bilgiler veren İslam Memiş gram altın fiyatının destek ve direnç seviyelerini açıkladı. Yıl sonu gram altın beklentisi hakkında da açıklamalarda bulunan İslam Memiş programda “Gram altın fiyatında 965 TL seviyesi güçlü bir direnç seviyesi. Eğer üzerinde kalıcı olabilirse bu yükselişlerin 980 TL seviyesine kadar devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

GRAM ALTIN FİYATI 1450 TL’YE GİDECEK


Gram altın fiyatındaki beklentisinin 1400 TL olduğunu ifade eden Memiş “ Temmuz ayı itibariyle 1000 tl üzerindeki ataklarla birlikte yıl sonuna kadar 1450 TL seviyesini görmemiz muhtemel bir sonuç olabilir. Benim yıllık öngörümde herhangi bir değişiklik yok” ifadelerini kullandı.