İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş Doğalgaz zamlarını sert sözlerle eleştirdi!

İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş Doğalgaz zamlarını sert sözlerle eleştirdi!

Doğalgaz fiyatlarına gelen zamma bir tepki de İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş'tan geldi! Zamlara tepki gösteren Akbaş açıklamasında ''Çalışanımız, emeklimiz evine ekmek götüremez hale geldi'' ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş, vatandaşın kışı ısınamadan geçirdiğini anımsatarak, doğalgazın son bir yılda sanayide yüzde 601, konutta yüzde 146 zamlandığına dikkat çekti.

İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş, elektrik ve doğalgaza yapılan zamlara tepki gösterdi. Vatandaşların faturasını ödeyemediğini dile getiren Başkan Akbaş, “İktidar defalarca doğalgaz bulduklarının ‘müjdesini’ verdi. Ancak verilen her müjde zam olarak faturalara yansıdı.

Konutta kullanılan doğalgaza yüzde 30, sanayi abonelerine yüzde 40 ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 17 zam yapıldı. Doğalgazla birlikte elektriğe de zam geldi. Elektrik ve doğalgazdan sonra benzin ve motorine de zam geleceği açıklandı. Maaşlar eridi. Vatandaşımız Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Çalışanımız, emeklimiz evine ekmek götüremez hale geldi. Artık yeter. Vatandaş tükendi. 'Halkımıza sabır diliyorum #AzKaldı" dedi.