İzmir'de 4 katlı lüks bina icradan satılık! Binada 3 adet 2+1 daire yer alıyor

İzmir'de 4 katlı lüks bina icradan satılık! Binada 3 adet 2+1 daire yer alıyor

İcradan satışa sunulan dairelerin sayısı giderek artıyor! İzmir ili Bayraklı ilçesinde dört katlı binanın icra yoluyla satışa sunulduğu öğrenildi. Binada üç daire bulunuyor

Son dönemde icra yoluyla satışa sunulan dairelerin sayısı giderek artmakta. İzmir'de de icradan satışa sunulan dairelerin sayısında bir artış olduğu gözlemleniyor.

Borcundan dolayı satışa sunulan daireler ve mülkler yatırım yapmayı düşünenler tarafından yakından takip ediliyor. Türkiye'nin üçüncü büyük şehirlerinden biri olan İzmir hızla gelişiyor. İzmir'in Bayraklı ilçesi de özellikle gelişmekte olan ilçelerden biri. Bu ilçede de çok sayıda mülkün icra yoluyla satışa çıkarıldığı öğrenildi.

İcra yoluyla satışına sunulan mülkler genelde ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanlarla duyuruluyor. İlan.gov.tr üzerinden dikkat çeken bir ilan paylaşıldı. Paylaşılan İlanda dört katlı bir binanın satışa sunulduğu görüldü. İzmir'in Bayraklı ilçesinde yer alan ve satışa sunulan daireyle ilgili tüm detaylarda belli oldu.

Yeniçağ gazetesi'nin sayfalarına da taşınan satılık binayla ilgili ayrıntılar şu şekilde oldu.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; İzmir İl, Bayraklı İlçe, 36123 Ada, 16 Parsel, YAMANLAR Mahalle/Köy, Satışa konu taşınmaz İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Yamanlar Mah. 36123 ada 16 parsel, tapu kaydında arsa vasıflı 114 m² yüzölçümlü taşınmazdır. taşınmaz tapu kaydında Arsa vasıflı olup hali hazırda Yamanlar mah. 7345-1 sokak, No: 1/1 Bayraklı İzmir posta adresinde konumludur.

TAŞINMAZIN DİĞER ÖZELLİKLERİ NEKEDİR?

Taşınmaz Cemal Gürsel İÖO'un 200 m güney batısındadır. Taşınmaz tapu kaydında her ne kadar arsa vasıflı olsa da kıymet takdiri günü yerinde yapılan incelemede taşınmaz üzerinde betonarme karkas şeklinde inşa edilmiş 4 katlı bina bulunduğu görülmüştür.

BİNADA KAÇ ADET DAİRE BULUNMAKTADIR?

Bina yaklaşık 90,00 m² taban alanlı olmak üzere bürüt yaklaşık 360 m² net yaklaşık 300 m² dir. Binada girişleri farklı 3 adet 2+1 daire bulunmaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.