Kripto Paralara Yatırım Neden Artacak

Kripto Paralara Yatırım Neden Artacak

Enflasyon fiyatlarının tekrar yükselmesi kârlı kalabilmek için küçük ve orta ölçekli kuruluşların hammadde, diğer mal ve hizmetleri satın almak için daha fazla paraya ihtiyacı doğmuştur,

Enflasyon fiyatlarının tekrar yükselmesi kârlı kalabilmek için küçük ve orta ölçekli kuruluşların hammadde, diğer mal ve hizmetleri satın almak için daha fazla paraya ihtiyacı doğmuştur, eğer mevcut enflasyon ivmesi gelecekte düşmezse, o zaman kesinlikle herkesin servetini azaltacak ve bu koşullar altında, insanlar değer kaybeden para birimine karşı korunmak için her zaman altına yatırımı düşünürler, kesinlikle, bu riskten kaçınmanın temel ilkesidir, ancak enflasyona karşı korunma için mutlaka iyi bir seçim değildir.

482d45b7a7415a7ce10b74c690c32e23504c40a4-001.jpeg

Uzmanlara göre, servetinizin değerini korumak istiyorsanız, enflasyonun kesinlikle insanların servetini azalttığı, bu duruma karşı verilen tavsiye, enflasyonun etkilerine karşı korunmak en iyisiydi, Standard & Poor's 500 endeksinden elde edilen veriler, son on yılda şunu ortaya koymaktadır: hisse senedi piyasası performansı, altından daha iyidir, basit bir deyişle, paranızı altın yerine hisse senetlerine yatırmak istiyorsanız, daha iyi sonuçlar elde edecek ve yükselen enflasyona karşı korunabileceksiniz.

Bitcoin'in sabit bir arzı vardır ve son kripto paranın 2140'ta üretileceği bilinen bir gerçektir, Bitcoin süper güvenli güzel özelliklere sahiptir, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri, aşırı ihraç ve amortisman çağında yasal para rezervuarı olma potansiyeline sahiptir. Kripto para birimleri, sahiplerinin servetini hızlı bir şekilde artırma şansına sahip olmasına ve enflasyon endişelerinin tamamen ortadan kalkmasına neden olacaktır.

Enflasyon canavarını Venezuela, Arjantin, El Salvador, Pakistan gibi ülkelerden anlayabilirsiniz enflasyon canavarı bu ülkelerin ekonomilerini yok ediyor, bu ülkelerin enflasyon seviyesi son on yılda her yıl yüzde binleri aştı, enflasyon seviyelerini onlarca kat artırdı, bu nedenle bu ülkelerdeki yasal ihaleler satın alma gücünü neredeyse kaybediyor, bu ülkelerdeki insanlar ekonomik çöküş nedeniyle düşen yaşam standartları ile karşı karşıya kaldılar, bu ülkelerdeki genel ekonomik düşünce yapısı başarısız oldu. Ekonomik krizi ve yüksek enflasyonlu siyasi durumu çözmek, bu ülkelerin tüm ekonomisini rahatsız ediyor.

Bitcoin'in popülaritesi, bu tür ülkelere yönetilmeyen para sisteminden uzaklaşmak için yeni bir yön gösteriyor, eğer bu ülkelerdeki insanlar hala lokal para sistemini kullanıyorsa, o zaman hayatları boyunca asla enflasyondan kurtulamayacakları açıktır, ancak eğer ülkeler Bitcoin veya diğer kripto para birimlerine geçerlerse, fonlarının değerini kaybetme olasılığı kesinlikle 0 oranında azalacaktır, artan küresel enflasyon, şifrelenmiş varlıkların değerini asla etkileyemez ve bu ülkelerdeki insanlar, küçülme korkularını önemli ölçüde dengeleyecektir.

Paranızın değerini kurtarmak için gerçek bir enflasyon hikayesi oluşturmalısınız, eğer dünya ülkelerinin yönetimleri sürekli olarak iç harcamaları için para basıyorsa ve tıpkı bir salgında olduğu gibi acil yardım fonları için fonları serbest bırakıyorsa, o zaman kötüye gittiği anlaşılır. Mevcut düşüşe geçen yerel para birimlerinin kaçınılmaz olarak enflasyon eğiliminin şiddetli biçimini arttıracağı açıktır.

1039605776-0-0-1200-675-1200x0-80-0-1-5dd5c961e23deb9e42f2e189567bede5-001.jpg

Basitçe söylemek gerekirse, yükselen fiyatlar ile başa çıkmak için bireylerin kripto para birimlerine yatırım yapması gerekir, kripto varlıklarına yatırdığınız fonlar geleceğin fonları haline gelir, eğer yerel para yatırımı için ısrar ederseniz, o zaman en kötü yöntemi seçmişsiniz demektir.