Lüks araçlar 100 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Ziraat Bank’ta

Lüks araçlar 100 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Ziraat Bank’ta

Araba satın almak istiyorsanız eğer Ziraat Bank’ta 100 BİN TL ile başlayan fiyatlarla araç satışı yapılıyor

Ziraat Bankası üzerinden araç satın almak mümkün. Evet son dönemde araç piyasasındaki gelişmeleri yakından takip edenler bankalar tarafından ihale yoluyla satışa sunulan araçlara yönelmeye başladılar. Kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası'da ihale yoluyla araç satıyor.

100 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Üstelik 100 BİN TL'den başlayan fiyatlarla araç satın almak bile mümkün olabiliyor. Türkiye'nin en köklü bankalarından biri olan Ziraat Bankası üzerinden sizlerde araç satın alabilirsiniz. Yapmanız gerekenler haberimizde:

ÖZEL PORTAL VAR

Ziraat Bankası tarafından araç satışı için oluşturulmuş bir portal bulunuyor. Bu portal üzerinden araç satın almak mümkün oluyor.

Üstelik sıfır ayarında yüzlerce araç satışta..

Oluşturulan portal üzerinden ilanlara bakabilmek mümkün

Banka tarafından oluşturulan sitenin adresi https://e-aracsatis.ziraatbank.com.tr/index.intengo

SEAT LEON 1.6 TDI 115 DSG S&S STYLE 2018 araç örneğin banka tarafından oluşturulan portalda 342.500 TL gibi bir rakamdan satışa sunulmuş görünüyor.

Çok sayıda araç banka tarafından oluşturulan portal üzerinden satışa sunulmuş durumda. Daha detaylı bilgi almak ve banka tarafından ihale yoluyla satışa sunulan araçlardan satın almak için ilgiyi adresi ziyaret edebilirsiniz. Ülkenin en güvenilir bankalarından biri olan Ziraat bankası güvencesiyle çok sayıda araç satışa sunulmuş durumdadır.