Merakla bekleniyordu! AK PARTİ'den  'asgari ücrete ara zam' açıklaması

Merakla bekleniyordu! AK PARTİ'den 'asgari ücrete ara zam' açıklaması

Asgari ücrete Temmuz ayında yeni bir zam gelecek mi gelmeyecek mi tartışmaları devam ederken NTV canlı yayınına konuk olan Erkan Kandemir önemli açıklamalarda bulundu.

Uzun bir süredir asgari ücrette ara zam beklentisi sürüyor. Konuyla ilgili olarak AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ilk kez konuştu.

NTV canlı yayınında açıklamalarda bulunan Erkan Kandemir konuyla ilgili açıklamasında "Bakanlarımız çalışmalarını yapmaya devam ediyorlar. Cumhurbaşkanımıza arz ettiler, arz ediyorlar. Bir yol haritası üzerinde mutlaka çalışılıyor. Milletimizin sokakta vatandaşımızın derdi bizim derdimiz. Orada bir problem varsa bu problem bizim problemimiz. İlgili bakanlarımız konuyla ilgili çalışmalarını yapıyorlar. Önümüzdeki süreç içerisinde atılan adımları bunları hep beraber göreceğiz. Fakat bunu yaparken popülist bir söylemin içerisine girmeyi de doğru bulmuyoruz. AK Parti milletine uzun vadede bedel ödetecek hiçbir şeyi yapmamakla zaten istikrarı sağlamış bir siyasi hareket. Bunun bir dengesi var o denge içerisinde hükümet olmanın gereğini de yerine getirerek adımlar atmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi