Ziraat Bankası Döviz Hesabı Nedir? Nasıl Açılır?

Ziraat Bankası Döviz Hesabı Nedir? Nasıl Açılır?

Bankada Döviz (yabancı para) Vadesiz Mevduat Hesabı açarak, ülke çapındaki şube ağı sayesinde dilediğiniz zaman kolayca erişip kullanabileceğiniz bir mevduat hesabına sahip olabilirsiniz.

Bankada Döviz (yabancı para) Vadesiz Mevduat Hesabı açarak, ülke çapındaki şube ağı sayesinde dilediğiniz zaman kolayca erişip kullanabileceğiniz bir mevduat hesabına sahip olabilirsiniz.

Özellikleri: Döviz transferlerinizi Döviz Cari Hesabınızdan gerçekleştirebilirsiniz.

Vadeli Döviz (Yabancı Para) Mevduat Hesabı

Ziraat Döviz Vadeli Mevduat Hesabı ile avantajlı faiz oranlarımız ile hem birikimlerinizi güvence altına alabilir hem de ekstra para kazanabilirsiniz.

Özellikleri:

Ziraat Mevduat yabancı para (Döviz) Hesabınız;

  • USD ve EUR para birimleri için 1.098 gün; Diğer para birimleri için 400 güne kadar açabilir, vade sonunda faizle anaparanızı geri alabilirsiniz.
  • Vadeli hesaplardan vade tarihinden önce kısmi veya tam iade talebi yapılırsa ve Banka bu talebi kabul ederse, hesaba vadesiz faiz oranı uygulanarak ödeme yapılır.
  • Vadeli Mevduat Hesabınız; Vade sonunda aksi yönde bir talimat vermedikçe aynı vade ve yenileme tarihinde geçerli olan faiz oranı ile yenilenir.
  • Şube kanalında 1.000 USD / EUR / GBP / CHF / DKK / SEK / NOK ve üzerine açılmış 30 gün ve üzeri süredir açılan vadeli mevduat hesaplarına faiz oranı uygulanmaktadır.

Ziraat Döviz Hesabı Açma

Ziraat Bankası Şubeleri Ziraat Bankası İnternet Şubesi Ziraat Bankası Döviz Hesabı açmak için artık yukarıdaki bağlantılara başvurabilirsiniz. İlk bağlantı ile Ziraat şubelerine ve ikinci bağlantı Ziraat Bankası İnternet Şubesine ulaşacaksınız. Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı uygulamasından yararlanabilmek için “Şifre (Ziraat internet bankacılığı şifresi)” gereklidir.

Ziraat Bankası Döviz Hesabı Nasıl Açılır?

Çoğu işlemde müşterilerinin farkını herkese gösteren Ziraat Bankası, bu işlemlerden biri olan döviz hesabı açmada da bu farkı herkese göstermiştir. Mevcut bankanın sağladığı bu farkın farkında olan döviz sahibi, her zamanki gibi TC Ziraat Bankası'nın tercihini kullanır.

İnternet Bankacılığı Şubesi ile Döviz Hesabı Açma

Ziraat Bankası döviz hesabı nasıl açılır sorusunun cevabını öğrenmek isteyen vatandaşlar, bu öğrenme sürecini bankanın internetteki ana sayfasında, ilgili bankanın müşteri hizmetlerinde veya en yakın Ziraat Şubesi'nde tamamlayabilirler.

Hesap Açma: Ziraat Bankası Döviz Mevduat Hesabı

Ziraat Bankası'ndan yaptığı için yine mutlu. Bunun en önemli nedeni açarken kolaylık ve zamandan tasarruf sağlamaktır. Müvekkillerine çeşitli yöntemlerle bu hesabı açtırma imkanı sunan Ziraat Bankası, bu konuda da tercih edilen banka olma hakkına sahiptir. Hesap açmanın en popüler yöntemi çevrimiçi bankacılıktır. Bunun nedeni internetin hayatı kolaylaştırmasıdır. Bu olanaklar arasında Ziraat Bankası aracılığıyla döviz hesabı açılması da yer almaktadır.

Mevduat Hesapları: Döviz Hesabı

Açık döviz hesapları sayesinde seçilen para birimindeki döviz, vatandaşın bunu emin ellere vermiş olmasından çok memnun. Para sisteminde kazancına gelir katmak isteyen bir döviz sahibi, parasının güvenli bir yerde olduğunu görerek hem maddi hem de manevi faydalardan yararlanır. Ağızdan ağza yayılan bu sevinçle birçok döviz sahibi, parasını mevcut bir bankaya yatırıyor. Ziraat Bankası, TC Ziraat Bankası'nın müşteri tabanını genişletme gücü ile büyük projelere imza atmaya kararlıdır.

Ziraat Bankası Döviz Hesabı Ücretli Mi?

Ziraat Bankası'nın mevduat hesabı ürünlerini kullanarak birikimlerinizi kazanca dönüştürebilirsiniz. Ancak bu işlemler için bir hesap yönetim ücreti vardır. Hesap işletim ücreti; Her 3 ayda bir 7,5 ABD Doları ($) BSMV dahildir.

Ziraat Bankası Döviz Hesabı Hesap Açma Ücreti

Yabancı para cinsinden mevduat hesabı bulundurma ücreti 7,5 USD ($) 'dır. Bu bilgilere göre para transferleri için para yatırma da kullanabilirsiniz. Dövizli çek hesabı açmak için artık Ziraat şubeleri ve Ziraat İnternet Şubesi uygulama kanallarından başvuru yapabilirsiniz.