ATV'de yayınlanacak Oktar Kaynarca'nın yeni dizisindeki partneri belli oldu

ATV'de yayınlanacak Oktar Kaynarca'nın yeni dizisindeki partneri belli oldu

EDHO'nun yerine yeni bir dizi gelecek. Oktay Kaynarca'nın başrol oyuncusu olduğun diziye dahil olan kadın oyuncu belli oldu. TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin yıldız oyuncusu Merve Dizdar'ın Oktay Kaynarca'nın partneri olacağı öne sürüldü

Dizi dünyası oldukça hareketli. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın final yapmasıyla Oktay Kaynarca hayranları büyük bir üzüntü yaşamıştı. Uzun bir aranın ardından Oktay Kaynarca, ATV ekranlarında yayınlanacak yeni bir diziyle setlere geri dönecek.

Başarılı oyuncu bu yeni dizisinin hem oyuncu kadrosunda hem yönetim kadrosunda yer alıyor. Yeni dizisinin en az Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kadar etkileyici bir dizi olması bekleniyor.

Oktay Kaynarca'nın başrol oyuncusu olduğu dizide diğer kadın başrol oyuncusunun kim olacağı büyük merak konusuydu. Bugün Oktay Kaynarca'nın partneri hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Yakında bilindiği gibi TRT1 ekranlarında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisi final yapacak. Dizinin çekimleri artık bitmiş durumda. Hatta dizinin çekildiği bina satışa da çıkarıldı. Binanın Bülent Ersoy tarafından satın alınmak istendiği bile öne sürüldü.

TV100 tarafından yayınlanan bir habere göre; ATV ekranlarında yayınlanacak olan Oktay Kaynarca'nın da başrolünde yer aldığı diziye TRT1'in Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar'da dahil oluyor.

Merve Dizdar bu dizide Oktay Kaynarca'nın partneri olacak.

merve-dizdar-kimdir-merve-644-2-41.jpg

Fenomen dizi EDHO’dan sonra yine iddialı olması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde taşlar yerine oturuyor. Oktay Kaynarca'dan sonra diğer karakterler için seçim yapılıyor. Oktay Kaynarca'nın yapımcılığını da üstleneceği Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizide daha önce Birce Akalay'ın ismi geçmişti. En kuvvetli aday ise Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar oldu.

14. yüzyılda yaşamış Hurûfi meşrep Azeri divan şairi Nesimi’nin efsane şiirinden ismini alan Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizide final yapacak Masumlar Apartmanı’nın sevilen Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar’a teklif götürüldüğü iddia edildi.

Alican Yaraş ve Yusuf Alp tarafından kaleme alınan Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizi için Birce Akalay’a da teklif götürüldüğü ancak Merve Dizdar isminin biraz daha ağır bastığı iddia edildi. Cast çalışmaları halen daha devam eden dizinin 2022 Eylül ayının sonlarına doğru ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacağı ifade edildi.

PERFORMANSI ÇOK BEĞENİLİYORDU

Öte yandan Oktay Kaynarca'nın partneri olacağı öne sürülen Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteriyle seyircinin en çok sevdiği oyunculardan biri haline dönüşmüştü. Performansı çok beğenilen Merve Dizdar'a daha önce çok sayıda dizi ve filmden de teklif geldiği biliniyor.

ATV ekranlarında yayınlanacak yeni diziyle yolculuğuna devam etmesi beklenen Merve Dizdar şimdilik iddialarla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Kaynak:TV100.COM