Bennu Yıldırımlar yeni bir FOX TV dizisiyle setlere dönüyor

Bennu Yıldırımlar yeni bir FOX TV dizisiyle setlere dönüyor

“Yaprak Dökümü”, “Umutsuz Ev Kadınları”, “Kadın” gibi çok sayıda dizide rol alan Bennu Yıldırımlar yeni bir televizyon dizisiyle setlere geri dönüyor. Başarılı oyuncunun yeni dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanacak

Bennu Yıldırımlar yeni bir televizyon dizisiyle setlere dönüyor. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin adı da belli oldu. Kiracı dizisinde yer alacak olan Bennu Yıldırımlar, Türkiye'nin en iyi oyuncularından biri olarak biliniyor. Oynadığı sayısız dizi ve projede adından söz ettiren Bennu Yıldırımlar şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Kiracı dizisi için hazırlıklara başladı.

Aynı zamanda İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Yıldırımlar, ekran ve beyazperdeye iş yaparken sahneleri de hiç ihmal etmedi.

Gelen dizi ve film projelerini seçerken ince eleyip sık dokuyan oyuncunun ekrana hangi projeyle döneceği merak konusuydu.

TV100'de yer alan habere göre; Sektörün duayen isimlerinden Tümay Özokur’un menajerliğini üstlendiği oyuncu, başarılı yapımcı Asena Bülbüloğlu’yla el sıkıştı.

Bennu Yıldırımlar, Dilan Çiçek Deniz’in kadrosunda olduğu MF Yapım imzalı “Kiracı” dizisiyle seyirci karşısına çıkacak. Yusuf Pirhasan’ın yöneteceği dizi FOX’ta seyirciyle buluşacak. Yıldırımlar, ana hikâyesi bir apartmanda geçen dizide Madam Vula rolüne hayat verecek.

ÇUKUR'UN YILDIZIYLA AYNI DİZİDE

Bennu Yıldırım, Çukur dizisinde Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz ile aynı kadroda yer alacak. Dilan Çiçek Deniz özellikle Z kuşağında çokça sevilen oyuncular arasında yer alıyor. Başarılı oyuncunun Çukur dizisinden sonraki en iddialı projelerinden biri olarak FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Kiracı dizisi gösteriliyor.