Büyük bir başarı yakalamıştı, Üç Kız Kardeş dizisinden üzücü haber

Büyük bir başarı yakalamıştı, Üç Kız Kardeş dizisinden üzücü haber

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı öğrenildi

Henüz 10 bölüm yayınlanmasına rağmen büyük bir seyirci kitlesi elde eden Üç Kız Kardeş dizisinden gelen haberler hiç iyi değil.

İclal Aydın'ın en çok okunan romanından derlenen ve diziye uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi 11.yeni bölümüyle bu hafta ekrana gelemeyecek. Dizinin bayram nedeniyle yayında olmayacağı öğrenildi.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Öte yandan Televizyon gazetesinde yayınlanan haberde; Üç Kız kardeş dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da belli oldu. Kanal D’den yapılan duyuruda Üç Kız Kardeş dizisinin 11. yeni bölümü ile birlikte 10 Mayıs Salı akşamı izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Bir hafta rötar yapan dizinin hayranları, yeni bölüm için daha çok beklemek durumunda kalacak.

RAKİPLERİNE FARK ATIYOR

Salı akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi rakiplerini ezip geçiyor. Dizinin en güçlü rakipleri arasında FOX TV'de Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yayınlanırken, TRT1 ekranlarında da Merve Dizdar ile Ezgi Mola'nın başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi yer alıyor. Her iki diziden de çok daha fazla izlenme elde eden Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Melisa Berberoğlu ile Almila Ada gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler