Camdaki Kız dizisinde beklenmedik şeyler olacak! Diziye katılan yeni isimler duyuruldu

Camdaki Kız dizisinde beklenmedik şeyler olacak! Diziye katılan yeni isimler duyuruldu

Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmaya devam ederken yeni gelişmeler yaşanacak. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerinde olduğu dizide yeni oyuncular hikayeye hareket getirecek.

Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan Camdaki Kız dizisi ikinci sezonunda yoluna emin adımlarla ilerlemeyi sürdürüyor. Dizinin reytingleri geçtiğimiz haftalarda düşmüş olsa da senaryo ekibi diziyi toparlamayı başardı.

YENİ OYUNCULAR DAHİL OLDU

Camdaki Kız dizisine yeni karakterler giriş yaptı. Rafet Koroğlu'nun gençlik aşkı ve onun kızı diziye giriş yaparken Cana'nın babası ve üvey annesi de sonunda yüzünü gösterdi.

FERİDE İÇİN TEHLİKE ÇANLARI

Camdaki Kız dizisinde Feride için zor günler başlıyor. Nalan artık her şeyi öğrenmek üzere. Adil bey her şeyi Nalan'a anlatacak.

Ancak Cana'da boş durmayacak. Babası aracılığıyla Feride ve Nalan hakkındaki tüm gerçekleri öğrenen Cana büyük bombayı patlamak üzere...

ORTALIK FENA KARIŞACAK! NALAN'IN GERÇEK BABASI DİZİYE GİRECEK

Asıl bomba ise Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan karakteriyle ilgili. Nalan'ın gerçek babası diziye giriş yapacak. Dizinin hikayesi tümden alt üst olacak. Yaşanan bu dram ortamında Nalan kurtuluşu ise Hayri'nin kollarında bulacak.

Hayri ile daha da yakınlaşacak olan Nalan'ın kısa bir süre konağı terk etmesi bekleniyor.

SEDAT'IN RÜTBELERİ GİTTİ

Dizinin yakışıklı ve şımarık karakteri Sedat için ise işler yolunda gitmiyor. Sedat babası Rafet'in cezasını uygulamak üzere şirketin bodrum katındaki yemek hanede bulaşık yıkamaya ve tuvalet temizlemeye başladı. Yakın bir zaman sonra Sedat'ın şirketteki hislerini Cavit enişteye satarak Amerika'ya kaçması bekleniyor..

Camdaki Kız bu akşam 35.yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yayında olacak.. Dizinin 35.bölümüne ait fragmanda da hikayenin tümüyle değişeceği görülüyor.

Camdaki Kız dizisine yeni katılan oyunculardan Laçin Ceylan, Rafet Koroğlu'nun gençlik aşkına hayat verecek. Leyla Feray ise Laçin Ceylan'ın kızına hayat veriyor.

.jpg

Cana'nın babası olarak ise Erhan Yazıcıoğlu diziye giriş yaptı. Nalan'ın babası olarak diziye giriş yapacak ünlü isim ise merak ediliyor.

İlgili Haberler