Cem Yılmaz ve Gülse Birsel'in yıllar önceki fotoğrafı! Gülse Birsel ilk kez paylaştı

Cem Yılmaz ve Gülse Birsel'in yıllar önceki fotoğrafı! Gülse Birsel ilk kez paylaştı

Gençlik yıllarından arkadaş olan Cem Yılmaz ve Gülse Birsel sosyal medyada gündem oldular. Gülse Birsel yıllar önceki bir fotoğrafı paylaştı

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel yeni dizisi için hazırlıklarını devam ettirirken bir yandan da sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmayı ihmal etmiyor. Komedi dizilerinin usta isimlerinden biri olan Gülse Birsel, komedi dünyasından da çok sayıda usta isimle yakın arkadaş.

Örneğin Cem Yılmaz alanındaki başarılı komedyenlerden biri. Ve Cem Yılmaz ile Gülse Birsel'in gençlik yıllarında da iyi bir dost oldukları ortaya çıktı.

Duvar'da yer alan habere göre; Gülse Birsel, sosyal medyayı sallayan bir fotoğraf paylaştı. Cem Yılmaz'ın gençlik yıllarına ait fotoğraf kısa sürede gündem olurken Gülse Birsel minik bir not düşmeyi de ihmal etmedi. Cem Yılmaz'da paylaşılan söz konusu fotoğrafa bir yorum yaptı.

Instagram hesabından fotoğrafı paylaşan Gülse Birsel şunları yazdı.

''Boğaziçi Üni. mezuniyet töreninde bilmeden mizah paneli yaşanmış. Cem'le okuldan hiç tanışmadan tesadüfen yan yana düşmüşüz. Zaman yolcusuyum ve Cem Yılmaz'la selfie çektiriyorum gibi görünse de sadece genç irisiyim ve elimdeki galiba çatapat. Vay be."

CEM YILMAZ'DA ANINDA CEVAP VERDİ

Komedyen Cem Yılmaz'da söz konusu fotoğrafa anında yanıt vererek dikkat çeken satırlara imza attı ve şunları yazdı.

Fotoğrafın altına yorum yapan Cem Yılmaz da, ''11 yaşında harika bir çocuk olarak elalemin mezuniyetine salça olan diyelim. Gerçek bir saman tüneli" yazdı.

İlgili Haberler