Eski MasterChef yarışmacısı Burcu Önal yeni imajıyla çok konuşulacak

Eski MasterChef yarışmacısı Burcu Önal yeni imajıyla çok konuşulacak

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının yarışmacıları bugün olmuş konuşulmaya devam ediyor. Eski yarışmacılardan Burcu Önal imaj değiştirdi. Görenler tanımakta güçlük çekti

tv8 ekranlarında yakında MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümleri yayınlanacak. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye ülkenin en çok izlenen yarışma programlarından biri.

Birbirinden ünlü usta şeflerin yer aldığı yarışmada birbirinden yetenekli aşçı adayları da yer alıyor.

O isimlerden biri de MasterChef Türkiye eski yarışmacılarından Burcu Önal'dı.. Burcu Önal yeni imajıyla sosyal medyada gündemi alt üst etmeyi başardı.

Çok sayıda haber sitesi tarafından da manşetlere taşınan Burcu Önal, yeni imajıyla uzun süre konuşulacak görünüyor. Sosyal medyada çok sayıda Burcu Önal hayranı başarılı ismin yeni imajını çok beğendiler.

Haber3 tarafından paylaşılan haberde Burcu Önal'ın yeni imajına yer verildi.

Aslen Diyarbakırlı olan Burcu Önal MasterChef'te dişli yarışmacılardan biriydi. Programda başarı kaydeden isim şimdilerde mesleğine devam ediyor. İmajını değiştirmesiyle gündeme gelen Burcu Önal adeta başka biri oldu.

640xauto-6-b6w6-jpg.webp

YETENEĞİNİ KENDİ RESTORANINDA SERGİLİYOR

Öte yandan Yakın zamanda İstanbul Tarlabaşı'nda Sini Ethnic isimli Asya yemeklerinin yapıldığı bir restaurant açan Burcu Önal yeteneğini kendi mekanında sergiliyor.

Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan Burcu Önal paylaşımlarıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

İşte o fotoğraflardan biri... Burcu Önal'ın yeni imajıyla

640xauto-3-lmwj-jpg.webp

İlgili Haberler