Fox TV'de 2 dizinin daha fişi çekildi: İşte final tarihleri!

Fox TV'de 2 dizinin daha fişi çekildi: İşte final tarihleri!

Sezona 12 diziyle başlayan FOX TV final kararı almaya doymadı. Elkızı, Elbet Bir Gün, Son Yaz ve Kanunsuz Topraklar ile Yalancılar ve Mumları dizilerine final yaptırmıştı. FOX TV şimdi de iki TV dizisi için daha final kararı aldı. Bu durum büyük tepkiye yol açtı.

FOX TV bu sezon büyük bir çöküş içerisinde. FOX TV ekranında yayınlanan 7 dizi birden final yaptı. Final yapan diziler arasında Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Misafir, Elkızı ve Kanunsuz Topraklar gibi diziler yer alıyor.

Kanalın elinde şimdilik iyi giden Mahkum dizisi ile Yasak Elma dizisi var. Gelen bilgilere göre 2 dizi daha final yapacak.

AŞK MANTIK İNTİKAM SEVERLER YIKILACAK

61d771e686b244362c8f034f.jpg

Aşk Mantık İntikam dizisi 42.bölümüyle ekranlara veda edecek. Yaz sezonunda ekrana gelen dizi çok sevilince normal sezona taşınmıştı. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük'ün başrollerindeki Aşk Mantık İntikam dizisi 25 Mart Cuma Akşamı 38.bölümüyle ekrana gelecek. Ardından dört hafta sonra da final yaparak ekrana veda edecek. Aşk Mantık İntikam dizisini sevenler bu haberlere adeta yıkıldılar. Kanal karasından vazgeçmeyecek.

SON NEFESİME KADAR DA TUTMADI

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay'ın da yer aldığı Son Nefesime Kadar dizisi BBC'nin Happy Valley dizisinden uyarlamaydı. Dizi henüz daha yeni yayınlanmış olsa da tutmadı. Reytingler bir türlü tutmadı. Son Nefesime Kadar adlı dizide kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hayat hikayesine yer verilmekteydi. O kadına ise Nurgül Yeşilçay hayat veriyordu. Dizinin final yapması reytingler yüzünden mi yoksa Nurgül Yeşilçay'ın geçirdiği trafik kazasıyla ilgili mi henüz bilinmiyor. Ancak bilinen bir gerçek var ki Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrollerindeki Son Nefesime Kadar dizisi 23 Mart 2022 akşamı 5.bölümüye seyirciye veda edecek.

6215536686b245292c4940b2.jpg

GENÇ YETENEKLERDE YER ALIYORDU

Son nefesime kadar dizisinde Emre Kınay ve Nurgül Yeşilçay'ın haricinde Begüm Birgören, Rojda Demirer İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek gibi genç yeteneklerde yer alıyordu..

İlgili Haberler