FOX'un Mahkum dizisinde Onur Tuna şoku! Görenlerin tepkisi çok ağır oldu

FOX'un Mahkum dizisinde Onur Tuna şoku! Görenlerin tepkisi çok ağır oldu

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisine yönelik tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Son bölümde iki başrol oyuncusu Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı sahne tepki çekti.

14 bölümdür ekranda olan Mahkum dizisi eleştiri konusu olmaya devam ediyor. İlk bölümlerde seyirciden tam not alan Mahkum dizisi yayınlanan sonraki bölümlerde seyirci tarafından tepki gösterilen bir dizi haline dönüştü.

SİNYOR KARAKTERİ TUTMADI

6233851c2af1071fc47e0f34.jpg

Öte yandan Sinyor karakterinin diziye giriş yapması da beklenen ilgiyi artırmadı. Başarılı oyuncu Talat Bulut'un hayat verdiği Sinyor karakteri hatta hiç sevilmediği gibi oyunculuk performansı da yoğun eleştiri aldı.

DİZİDE CİDDİYET KALMADI

Mahkum dizisinde ciddiyetin kalmadığını belirten seyirciler acilen senaristlerin bu duruma çözüm bulması gerektiğinin altını çiziyorlar. Gerçeklikten giderek kopan Mahkum dizisinin gelecek sezon devam etmesinin ise pek mümkün olmadığı görülüyor.

BAŞROLLER VURULDU

mahkum-3-bolum-4.jpg

Mahkum dizisinin yayınlanan 14.bölümündeki en büyük tepki çeken sahne ise Sinyor karakteri tarafından pusuya düşürülen Barış ve Fırat karakterinin vurulması oldu. Barış karakterine İsmail Hacıoğlu hayat verirken Fırat karakterine ise Onur Tuna hayat veriyor.

KURTULUP DOST OLACAKLAR

Sinyor karakterinin kurduğu pusuyla vurulan Barış ve Fırat'ın kurtulması ve sonrasında da dost olacağı öne sürülüyor. Fırat'ın büyük çeteyi çökertmek için Barış'dan yardım alacağı Barış'ın da Fırat'ı aklamak için Tahir'i bitireceği belirtiliyor. Dizideki asıl bombanın ise Cemre'nin ne olacağı.

CEMRE ÖLDÜRÜLECEK

Cemre'nin ailesine ait dosyayı Cemre'ye kaptıran Savcı Tahir'in bu durumu Zahit Yesari'ye bildireceği ve Zahit Yesari'nin de Cemre'yi öldürteceği belirtiliyor.

mahkum-81942-large-image-43cb7f6d-8942-40d0-82b7-cd327946b729.png

Çünkü Cemre karakterinin diziden ayrılacağı kesinleşti. Cemre karakterine başarılı oyuncu Seray Kaya hayat veriyordu. Seray Kaya'nın da ayrılmasıyla birlikte dizinin hikayesinin nasıl ilerleyeceği ise henüz bilinmiyor.

cemre1-v5yp.jpg

Öte yandan dizide yeni bir zaman atlaması yaşanabileceğini öne sürenlerde var. Dizinin final sahnesinde yer alan Barış ve Fırat'ın vurulmasının aslında dizinin tümden final yapması durumunda yaşanacak olan sahne olduğu da öne sürülüyor. 15.Bölüm şimdiden merak edilirken bu bölüm 24 Mart 2022 tarihinde FOX TV ekranında yayında olacak.

İlgili Haberler