Üç Kız Kardeş Dizisi İçin Final İddiaları! Kanal D Son Kararını Değiştirdi

Üç Kız Kardeş Dizisi İçin Final İddiaları! Kanal D Son Kararını Değiştirdi

İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi reytingleri alt üst etmeye başladı. Dizi ilk başlangıçta reytinglerde oldukça gerideydi. Hatta finali bile gündeme gelmişti..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi beklenmedik bir şok yaşattı. Dizi ilk yayınlandığı bölümlerde reytingleri düşük giden diziler arasındaydı. Salı akşamları ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde zirveye yerleşti.

Ayvalık ilçesinde çekilen Üç Kız Kardeş dizisi seyirciler tarafından büyük ilgi gördü. İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan dizi henüz dört bölümdür ekranda.. İlk iki bölüm dizi çok geriden başlamıştı. Bu durum Kanal D yönetiminde rahatsızlık yaratırken erken final iddiaları bile gündeme gelmişti. Ancak işler tersine döndü. Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerin zirvesine oturmayı başardı.

MASUMLAR APARTMANI VE EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY ÇÖKÜYOR

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi ile FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin düşüşe geçmesi, Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisine yaradı.

1080.jpg

FOX TV ve TRT1 dizilerinden kaçanlar Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisini zirveye çıkarmaya başladı.

OYUNCU KADROSU GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever’in yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi başarılı kadrosuyla da dikkat çekiyor.
6214e911ed13441560e100b1.jpg

EGE SEVERLER EKRAN BAŞINDA

Diziyi özellikle Ege hayranı olanlar da ilgiyle takip ediyor. Egenin en güzel ilçelerinden biri olan Ayvalık'ta yaşayan bir ailenin hikayesini anlatan dizi Ege severleri de ekran başına kilitliyor. Yayınlanan her bölümde hızlı bir şekilde reytinglerini yükseltirken Türkiye'nin en yeni pembe dizisi olarak da gösteriliyor.

Öte yandan Televizyon gazetesinin haberine göre Üç Kız Kardeş adlı Dizinin Latin Amerika ülkeleri tarafından da şimdiden ilgi gördüğü öne sürülüyor. Kısa bir süre sonra Üç Kız Kardeş dizisinin yurt dışında da çekimleri başlayabilir.

EN ÇOK OKUNAN KİTAPTI

uc-kiz-kardes-yeni-bolum-ne-zaman-uc-kiz-kardes-14749469-8204-amp.jpg

Üç Kız Kardeş dizisi İclal Aydın tarafından yazılan Üç Kız Kardeş romanından uyarlandı. Bu kitap kendi alanında en çok okunan kitaplar arasında yer alıyor. Dizi kitaba uygun olarak uyarlanırken İclal Aydın'da hem eser yazarı hem de başrol oyuncusu olarak dizide yer alıyor.

İlgili Haberler