İddialar gerçek çıktı! Yargı dizisindeki ayrılık kesinleşti! Ekipte büyük yıkım

İddialar gerçek çıktı! Yargı dizisindeki ayrılık kesinleşti! Ekipte büyük yıkım

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisindeki ayrılık kesinleşti. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki diziden ayrılığı kesinleşen isim belli oldu.

Yargı dizisinde hareketli bir süreç başlıyor. Haftalardır Yargı dizisindeki Zafer karakterinin akıbeti merak ediliyordu. Kimi yorumcular Zafer'in ölmediğini geri döneceğini düşünüyordu. Ancak diziyi dikkatlice takip edenler Zafer karakterinin öldüğünü zaten biliyorlardı.

CESET KAÇIRILMIŞTI

Zafer'e ait ceset kaçırılmıştı. Üstelik talimatı veren kişi ise Engin'di. Uygulayan ise Çınar'ın en yakın arkadaşı Serdar'dı. Serdar son bölümde zaten Çınar'ı satarak Yekta'ya tüm bilgileri verdi. Yeni bölümde de zaten düğüm çözülecek.

yargi-zafer-oldu-mu-yargi-zaferin-cesedi-nerede-yargi-merdan-dede-kimdir.jpg

ZAFER BULUNUYOR

Zafer'e ait ceset bulunuyor. Asıl soru katil kim? Katilin seyirciler Çınar olduğunu biliyor. Ancak Yekta'nın Ceylin'i ateşe atması bekleniyor. Çınar yerine Ceylin'in tutuklanması için deliller yerleştireceği öne sürülüyor.

Yekta daha önceki bölümlerde Osman'ın evine deliler yerleştirmiş ve Osmanı'ı Ceylin'in katili gibi göstermeye çalışmıştı. Şimdi aynı taktiği Ceylin için uygulaması bekleniyor.

ZAFER KARAKTERİ DİZİDEN AYRILDI

Yargı Dizisinde, Zafer Erguvan karakterine hayat veren Ali Seçkiner Alıcı'nın ayrılığı böylelikle kesinleşmiş oldu. Başarılı oyuncu zaten hali hazırda Show TV ekranlarında yayınlanan Oğlum dizisinin kadrosunda yer alıyor.

yargi-zafer-oldu-mu-yargi-zaferin-cesedi-nerede-yargi-merdan-dede-kimdir202.jpg

Oğlum dizisinin kadrosunda yer alırken zaten Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde devam etmesi beklenmiyordu.

24.bölümüyle geçtiğimiz hafta yayınlanan Yargı dizisi yarın 25.bölümüyle akşam 20.00'de Kanal D ekranlarında yayında olacak.

İlgili Haberler