FOX TV'den Yasak Elma hayranlarına bir iyi bir de kötü haber

FOX TV'den Yasak Elma hayranlarına bir iyi bir de kötü haber

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi için FOX TV son kararını verdi. Diziyle ilgili iki önemli karar alındı

Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Beş sezondur ekranda olan Yasak Elma dizisiyle ilgili FOX TV yeni bir karar aldı. Dizi Haziran ayında sezon finali yapacak. Bu FOX TV seyircileri için kötü bir haber.

İyi haber ise FOX TV seyircilerini çok sevindirecek. Çünkü Yasak Elma dizisi gelecek sezonda da ekranda olmaya devam edecek. Hatta dizinin kadrosuna yeni isimlerin de katılacağı konuşuluyor.

Ulusal Post tarafından yayınlanan bir haberde; FOX TV'nin Yasak Elma dizisiyle ilgili aldığı son kararın ayrıntılarına yer verildi. Dizinin final tarihiyle ilgili bilgilere yer verilirken kadro değişikliği hakkında yaşanacaklar da anlatıldı.

5.sezon başladığında Yasak Elma dizisinin erken final yapabileceği iddiaları gündeme gelmişti. Kadrodaki değişiklik ilk bölümlerde pek beğenilmemişti. Sonra her ne olduysa Yasak Elma dizisi toparlamayı başardı. Reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisi 5.sezonda da zirveyi kaptırmadı.

RAKİBİ FİNAL YAPIYORKEN O 6.SEZONU GARANTİLEDİ

Show TV ekranlarında yayına başlayan Üç Kuruş dizisi, Çukur dizisinin yerine gelmişti. Bu dizinin FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisine rakip olacağı konuşuluyordu.

Bırakın Yasak Elma dizisine rakip olmayı özeti kadar dahi izlenemeyen Üç Kuruş dizisi yakında ekrana veda ederken Yasak Elma dizisi ise 6.sezonda da yer almayı garantiledi. Eylül ayının son haftası yeni bölümleriyle ekrana gelecek olan Yasak Elma dizisinin sezon finaliyle ilgili detaylarda belli olmaya başladı.

FOX TV ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisinin final tarihi kesinleşti.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, “Yasak Elma”, 13 Haziran’da sezon finali yapacak.

KADROSU GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Dizinin oyuncu kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Melisa Doğu gibi isimler yer alıyor.

YENİ İSİMLER DE KATILACAK

Gelen bilgilere Yasak Elma dizisinin 6.sezonunda kadroya yeni isimlerin dahil olması bekleniyor. Şimdilik büyük bir sürpriz olan oyuncu seçimi yaz sonunda FOX TV tarafından duyurulacak.

YASAK ELMA İLK NE ZAMAN YAYINA BAŞLAMIŞTI?

FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisi ilk olarak 19 Mart 2018 tarihinde ekrana getirilmişti. 5 yıldır iddialı bir şekilde yoluna devam eden Yasak Elma dizisinin toplam 7 sezon boyunca ekranda yayınlanması bekleniyor. Şimdiye dek 5 sezonu ekrana gelen Yasak Elma'nın önünde iki sezon daha bulunuyor.

İlgili Haberler