FOX TV'nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için final ihtimali

FOX TV'nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için final ihtimali

Geçtiğimiz günlerde Yiğit Kirazcı'nın ayrıldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden bir ayrılık daha. Gökçe Bahadır'ın da yer aldığı FOX TV dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

Oldukça iddialı başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde reyting şoku yaşanıyor. Salı akşamları yayınlanan dizi giderek kan kaybediyor. Başlangıçta oldukça ciddi bir senaryosu olan dizi komedi ve dram ortaya karışık bir dizi haline dönüştü.

Dizideki sahneler seyirciler tarafından yoğun eleştiri alıyor. Dizinin bir çok sahnesi gerçeklikten kopuk şeylerle dolu. Gökçe Bahadır ve Yiğit Kirazcı'nın başarılı uyumu da yok edildi. Yiğit Kirazcı diziden ayrıldı.

Son olarak dizide Sergen karakterine hayat veren Sarp Akkaya'da diziden ayrıldı.

Televizyon gazetesinde yer alan habere göre; Tüm kişiler kategorisinde gelen on üçüncülük sıkıntıyı gösteriyor. İzleyici ilgisini kaybetmekte olan dizi AB’de günü sekizinci ve ABC1’de ise dokuzuncu sırada tamamladı.

Yakın bir zamanda FOX TV'nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisine de final kararı alması pekte sürpriz olmayacak görülüyor.

Kanal yönetimi bu sezon başlayan Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Misafir, Yalancılar ve Mumları, Kanunsuz Topraklar, Elbet Bir Gün, Elkızı ve Son Nefesime Kadar dizilerine final kararı almıştı.. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de final yapmasıyla birlikte geriye elde sadece Yasak Elma ve Mahkum dizileri kalacak görülüyor.