FOX TV'nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisine bir kötü karakter daha! Hande geliyor

FOX TV'nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisine bir kötü karakter daha! Hande geliyor

FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine bir oyuncu daha katıldı. Naz Elmas dizide Hande karakterini canlandıracak

Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine bir oyuncu daha katılıyor. Geçtiğimiz günlerde diziden Yiğit Kirazcı ayrılmıştı. Başrol ayrılığı yaşanan diziye Barış Kılıç dahil olmuştu.

Barış Kılıç'ın partneri olarak şimdi diye Naz Elmas dahil oluyor. Naz Elmas dizide Efe karakterine hayat veren Barış Kılıç'ın eski eşi olarak diziye dahil olacak. Salı akşamları Masumlar Apartmanı dizisiyle yarışan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi böylelikle kadrosunu da genişletmiş oluyor.

Duvar'da yer alan habere göre; Naz Elmas, "Hande" karakteriyle dahil olacak. Elmas; Efe’nin (Barış Kılıç) eski eşi olarak izleyici karşısına çıkacak, dizinin dengesini değiştirecek.

“Evlilik Hakkında Her Şey”in kadrosunda; Gökçe Bahadır, Barış Kılıç, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Altunorak, Tülin Ece, Bertan Asllani, Deniz Gündoğdu, Burcu Söyler, Ufuk Özdemir, Alara Turan, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Ela Naz Koçak ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi isimler yer alıyor.

SEZON SONUNDA FİNAL YAPACAK İDDİALARI VAR

Öte yandan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin, düşük reytingler nedeniyle sezon sonunda final yapması bekleniyor. Haziran ayında bir çok dizi sezon finali yapacak. Ancak Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin sezon finali değil de tümden final yapması bekleniyor. Son dönemde Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi reyting kaybeden diziler arasında yer alıyordu.

Naz Elmas hakkında kısa bilgi

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Naz Elmas bugüne dek çok sayıda dizide oynamıştır. 16 Haziran 1983 doğumlu olan Naz Elmas, 2022 itibariyle 38 yaşındadır. Naz Elmas'ın doğum yeri ise İstanbul'dur

İlgili Haberler