Burcu Biricik'in Yeni Hali Sevenlerini Çok Kızdırdı! Seyirciler Camdaki Kız'dan Soğudu

Burcu Biricik'in Yeni Hali Sevenlerini Çok Kızdırdı! Seyirciler Camdaki Kız'dan Soğudu

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümüne ilişkin ilk fragman geldi. Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik'in sevenleri hayal kırıklığına uğradı..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde senaryo iyiden iyiye değişmeye başladı. Nalan karakteri namusuna düşkün bir karakter olarak ilk bölümlerde seyirciye yansıtılmıştı.

Evli bir kadın olmasına rağmen Koroğlu ailesinin şoförü Hayri ile yakınlaşmaya başlayan Nalan seyircide tepkiye yol açtı.

AHLAKSIZLIĞI NORMALLEŞTİRDİLER

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisini izleyen çok sayıda seyirci sosyal medyadan tepki göstermeye başladı.

Sedat karakterinin Cana ile olan gizli ilişkisi ve şimdi de Nalan'ın Hayri ile yakınlaşması tepkiye yol açtı.

camdaki-kiz-3160.jpg

Dizide her iki evli karakterinin yasak aşk yaşaması tepkiye yol açtı.

AİLE DEĞERLERİNE KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR

Çok sayıda seyirci dizinin aile değerlerine karşın kötü bir örnek teşkil ettiğini belirttiler. Hayri'nin evli olmasına rağmen Nalan'a aşık olması bir yandan da Sedat karakterine eşini aldatıyor diye hakaretler yağdırması büyük bir çelişki olarak görülüyor.

Hayri başkasına kızdığı şeyin aynısını köydeki karısı ve çocuklarına yapıyor. Büyük çelişkilerle dolu bu sahneler seyircide tepkiye yol açıyor.

622a769086b24a11b43466f7.jpg

Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi yeni bölümüyle 31 Mart 2022 akşamı kanal D ekranlarında yayınlanacak. Dizinin 37.bölümü ekrana gelecek. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan 37.bölüm fragmanına bakıldığında Nalan'ın iyiden iyiye Hayri'ye olan ilgisini açığa vurduğu ve Feride'nin de o anları duyduğu görülüyor.

Nalan'ın bu tavırlarını gören Burcu Biricik hayranları o sahnelere çok kızdılar ve Camdaki Kız dizisinden iyice soğumaya başladıklarını belirttiler..

KİTABA UYGUN İLERLİYOR

Öte yandan bazı seyirciler de dizinin Camdaki Kız adlı romana uygun ilerlediğini belirterek senaryonun olması gerektiği gibi ilerlediğini dile getiriyorlar. Söz konusu eleştirilerin yersiz olduğunu belirten bu seyirciler dizi olmadığı yönde ilerliyor diyerek eleştirenlere tepki gösterdiler.

İlgili Haberler