Yıllarca Müge Anlı'nın yanı başındaydı! Arif Verimli'den Müge Anlı'ya ağır sözler

Yıllarca Müge Anlı'nın yanı başındaydı! Arif Verimli'den Müge Anlı'ya ağır sözler

Yıllarca ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Müge Anlı'nın en yakınındaki isimlerden biri olan Arif Verimli şok etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı uzun yıllardır yayında. Müge Anlı'nın sunumuyla ekrana gelen program reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Ülkenin en çok izlenen programlarından biri olan Tatlı Sert programının daimi konukları da dikkat çekiyor.

ARİF VERİMLİ PROGRAMDAN AYRILMIŞTI

Uzun yıllar boyunca ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Arif Verimli beklenmedik bir şekilde programdan ayrılmıştı.

Bu ayrılık sonrası sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan Arif Verimli açıklamalarıyla gündem olmaya devam ediyor.

ŞOK ETKİSİ YARATACAK SÖZLER

Arif Verimli, katıldığı bir programda ATV ekranlarının en önemli ekran yüzlerinden biri olan Müge Anlı'yı kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Yasemin Özçelik'in youtube kanalına konuk olan Arif Verimli "Kimseye kırgın mısınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

KIRGINLIĞINI ŞOK ETKİSİ YARATACAK SÖZLERLE DİLE GETİRDİ

"Evet kırgınım. Bir konu var her konuda uzmanlaşmış insanlar var. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili oturur da ahkam keserse ne yaparsınız? Ben de buna bozuldum. Ve Müge’nin de bu hareketi destekleyen arka çıkan hareketine bozuldum ve çıktım gittim."

ALANIMA GİRİLİYORDU

Şevki Sözen'in alanına girmesiyle ilgili de "Şevki Bey, biraz değil her gün alanıma giriyor. Rica ettik, tartıştık. Hiç dinlemedi arkadaşımız." dedi. "Daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı Şevki Sözen mi? sorusuna da "Valla ikisinin de kıymeti yok benim için." cevabını verdi.

SEVDİĞİNE İNANMADIĞINI İMA ETTİ

Verimli, Müge Anlı'nın kendisini sevseydi böyle yapmayacağını ifade etti.

1 Haziran 1954 yılında dünyaya gelen Arif Verimli çok başarılı bir Psikiyatrist olarak dikkat çekmektedir. Prof. Dr. Arif Verimli Antalya'lı olmasına rağmen İstanbul'da yaşamaktadır.

Uzun yıllar boyunca ATV ekranlarındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Prof. Dr. Arif Verimli beklenmedik bir kararla bu programdan ayrılarak ekrana veda etmiştir.

Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan Prof. Dr. Arif Verimli söz konusu ayrılık haberini de yine sosyal medya sevenleriyle paylaşmıştır. Prof. Dr. Arif Verimli'nin ATV ekranlarındaki değerlendirmeleri toplum açısından büyük ilgi gören değerlendirmeler olarak dikkat çekiyordu.

Kaynak: MYNET

İlgili Haberler