TRT1'in yeni dizisi ''Kara Tahta'' yarın ilk bölümüyle ekrana geliyor

TRT1'in yeni dizisi ''Kara Tahta'' yarın ilk bölümüyle ekrana geliyor

TRT1 ekranlarında yeni bir dizi yayınlanacak. Edirne'de çekilen Kara Tahta dizisi ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Masumlar Apartmanı, Teşkilat ve Gönül Dağı gibi televizyon dizileriyle dikkat çeken TRT1 yeni bir dizi daha yayınlayacak.

Kara Tahta dizisi ilk bölümüyle yarın akşam saat 20.00'da TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Kara Tahta dizisi Edirne'de çekilen bir televizyon dizisi olarak seyirciyle buluşacak.

GÖZ KAMAŞTIRAN KADRO

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Kara Tahta oyuncuları da belli oldu. Buna göre iddialı dizide Furkan Andıç (Atlas), Miray Daner (Irmak), Cengiz Bozkurt (Arif) Çiçek Dilligil (Sevgi), Mine Tüfekçioğlu (Ülfet), Onur Durmaz (Cafer), Selen Uçer (Münevver), Kerem Arslanoğlu (Bekir) Taylan Meydan (İskender) Nizam Namidar (Hikmet), Yasemin Yazıcı (Esra) Veda Terzioğlu (İrem), Murat Danacı (Harun), Ömer Faruk Uluocak (Nevzat), Eylül Uğan (Aylin) gibi isimler yer alıyor.

DİZİ NEYİ ANLATACAK?

Öte yandan Kara Tahta dizisinin konusu da belli oldu. Duvar'da yer alan habere göre; Çekimlerine ay başında başlanan 'Kara Tahta' dizisinde Atlas'ın yıllar sonra öğrenciyken ayrıldığı lisede matematik öğretmeni olarak göreve başlaması sonrası yaşananlar anlatılacak. Lise döneminde aşık olduğu Irmak da yıllar sonra Atlas'ın karşısına o lisede meslektaşı olarak çıkacak.

ATLAS KARAKTERİ HAKKINDA BİLGİLER

Atlas karakterine genç yeteneklerden Furkan Andıç hayat veriyor. Furkan Andıç 4 Nisan 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Doğum yeri İstanbul olan Furkan Andıç'ın üniversite hayatıyla ilgili bilgiler de belli oldu.

furkanandic-insta232.jpg

Buna göre şimdilerde Rusya ile Savaş altında olan Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Kiev Politeknik Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır. 2011 yılında yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları dizisinde canlandırdığı Levent karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir.

İlgili Haberler