Serenay Sarıkaya istediği rakamla Kıvanç Tatlıtuğ'un bile ağzını açık bıraktı

Serenay Sarıkaya istediği rakamla Kıvanç Tatlıtuğ'un bile ağzını açık bıraktı

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ aynı dizide yer alacak mı bilinmez ama Kral kaybederse dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un partnerini canlandıracağı konuşulan Serenay Sarıkaya'nın bölüm başına 300 BİN TL istediği öne sürüldü.

Camdaki Kız, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir derken yeni bir dizi daha geliyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserlerine yönelik ilgi artarak devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir çok eseri televizyon dizisi olarak seyirci karşısında olmaya devam ediyor.

GÖZ KAMAŞTIRAN KADROYLA YENİ DİZİSİ

Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir eseri daha dizi olacak. Yeni dizinin kadrosu ise göz kamaştıracak görünüyor. Şimdilik ismi kesinleşen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ. Ancak çok sayıda ünlü isimle görüşmeler devam ediyor.

Güneş gazetesinde yer alan haberde; Oyuncu seçimleriyle ilgili bilgilere yer verildi. 'Kral Kaybederse' kitabından uyarlanan dizide Kıvanç Tatlıtuğ'a eşlik edecek oyuncu arayışı devam ediyor.

Oyuncunun Kenan karakterine hayat vereceği yapımda kadın başrol oyuncusu için Serenay Sarıkaya'nın düşünüldüğü öğrenilmişti.

SERENAY SARIKAYA BÖLÜM BAŞINA DUDAK UÇUKLATAN BİR RAKAM İSTEDİ

Yapım firmasının Sarıkaya'ya teklif götürdüğü, ünlü oyuncunun bölüm başı 300 bin TL ücret talebinde bulunduğu iddia edildi. Kulislerde dolaşan bilgilere göre söz konusu talebe Kıvanç Tatlıtuğ'un bile şaşırdığı konuşuluyor.

KRAL KAYBEDERSE NE ZAMAN ÇIKMIŞTI?

Öte yandan diziye uyarlanacak olan Kral Kaybederse kitabıyla ilgili bilgiler de gelmeye başladı. Psikiyatrist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse kitabı 2015 çıkmıştı. Kitap halen en çok satan kitaplar arasında yer alıyor.

KRAL KAYBEDERSE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kral Kaybederse dizisinin oyuncu seçimleri devam ederken henüz dizinin yayınlanacağı kanala ise karar verilmedi. Dizinin Star TV ya da Show TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

İlgili Haberler