Yasak Elma dizi oyuncusunun ölümü sevenlerini yıktı! FOX TV ekibi de yasta

Yasak Elma dizi oyuncusunun ölümü sevenlerini yıktı! FOX TV ekibi de yasta

Bir dönem Yasak Elma dizisinin de oyuncuları arasında yer alan Erkan Kaledibi hayatını kaybetti.

Yasak Elma dizisinin oyuncuları arasında yer alan Erkan Kaledibi hayatını kaybetti. Başarılı oyuncu Diriliş Ertuğrul dizisinde de yer almıştı.

Erkan Kaledibi'nin ölüm haberi sevenlerini ve FOX TV ekibini de yasa boğdu.

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Evinde gaz açık bir şekilde ölü bulunan Erkan Kaledibi'nin kesin ölüm nedeni araştırılıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı da gelen bilgiler arasında.

ERKAN KALEDİBİ KAÇ YAŞINDAYDI?

Yasak Elma dizisinin de oyuncuları arasında yer alan Erkan Kaledibi, 32 yaşındaydı. Gazete Duvar'da yer alan habere göre; 32 yaşındaki Kaledibi'nin cansız bedenini, doğal gaza bağlı ocağın açık olduğu evinde babası buldu.

Ölümünün intihar da olabileceği konuşuluyor.

erkan-kaledibi-manset.png

Erkan Kaledibi'nin Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşadığı öğrenildi.

DİZİ PAZARTESİ AKŞAMLARI YAYINLANIYOR

Öte yandan Erkan Kaledibi'nin de oyuncuları arasında yer aldığı Yasak Elma dizisi 5 sezondur pazartesi akşamları FOX TV ekranında yayınlanıyor. Reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinin haricinde Erkan Kaledibi ''Diriliş Ertuğrul, Vatanım Sensin, Kırgın Çiçekler'' gibi dizilerde de rol almıştı.

Genç oyuncunun ölüm haberi sonrası sosyal medyadan çok sayıda hayranının baş sağlığı mesajları yayınladığı görüldü. Erkan Kaledibi dizi oyunculuğu haricinde çok sayıda tiyatro oyununda da yer almıştı.

İlgili Haberler