Mehmet Şef’ten İnanılmaz Açıklama! Acun Ilıcalı ile İlgili Öyle Şeyler Söyledi ki..!

Mehmet Şef’ten İnanılmaz Açıklama! Acun Ilıcalı ile İlgili Öyle Şeyler Söyledi ki..!

TV 8’in sevilen programlarından Masterchef jürisi Mehmet Şef’ten kanal sahibi televizyoncu Acun Ilıcalı’ya dair öyle bir açıklama geldi ki… Mehmet Şef’in bu açıklaması adeta bomba niteliğinde oldu. İşte detaylar…

TV 8’in tartışmasız en çok ilgi çeken programları arasında bulunan ve yayınlandığı her sezon reytinglerde kendi dalında ilk sıralarda yer alan Masterchef büyük ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Program formatı izleyenler tarafından ilgi çekerken, şeflerin gösterdiği performans ise büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Özellikle Mehmet Şef karakteri ve mizacı ile en çok dikkat çeken şef olurken, Mehmet Şef’in TV 8’in sahibi Acun Ilıcalı ile ilgili söyledikleri ise gündeme damga vurdu.

Masterchef’e katılan yarışmacıların tartışmasız en çok çekindikleri isim Mehmet Şef olurken, Mehmet Şef’e bir şeyler beğendirmenin zor olduğunu hem yarışmacılar hem de ekran başındaki izleyiciler çok iyi biliyor. Bu özelliği ile bilinen Mehmet Şef bazı durumlarda aşırı sert olurken, bazı durumlarda ise oldukça duygusal birine dönüşebiliyor. Bu nedenle dikkat çekici olan Mehmet Şef en çok merak edilen jürilerden biri olmaya devam ediyor.

Sıkı Muhabbet Programına Konuk Oldu!

Masterchef’in asabi ve sempatik jürisi Mehmet Şef binlerce kişi tarafından büyük sevgi görmeye devam ediyor. Her yaptığı şey büyük ilgi gören Mehmet Şef Hakan Gence’nin sunduğu Sıkı Muhabbet programına konuk olarak katıldı. Programda oldukça dobra açıklamalarda bulunan Mehmet Şef mutfakta kaos olmasından hoşlandığını ve kendisinin bu kaostan beslendiğini belirtti. Yaşama karşı ciddi olduğunu söyleyen Mehmet Şef bu nedenle sinirlendiğini belirtirken, tanınmanın güzel bir his olduğunu söyledi. Tanınmanın güzel bir his olduğunu ifade eden Mehmet Şef aynı zamanda bu durumun çok zorlayıcı olduğunu da belirtti.

maxresdefault.jpg

Ünlü olmaya dair bazı sıkıntılar yaşadığını söyleyen Mehmet Şef, özellikle kızının sürekli magazin programlarına konu edilmesinden rahatsızlık duyduğunu ifade etti. Ayrıca Masterchef’in kendi planı olmadığını söyleyen Mehmet Şef bu dakikadan sonra bombayı patlattı.

Acun Ilıcalı Hayatıma Çok Güzel Dokundu!

Masterchef anısını anlatan Mehmet Şef, Hazer Şef ile konuşulup anlaşıldığını söyledi. Acun Ilıcalı ve ekibinin jüri seçmeleri için gece 2’de şefleri izlediğini belirten Mehmet Şef; kendisiyle ilgili iki demonun olduğunun söylendiği belirtti. Buna rağmen Acun Ilıcalı’nın kendisini izlemek istediğini belirten Mehmet Şef Acun Ilıcalı’nın; “Mehmet Şef’i kesin alıyoruz” dediğini söyledi.

mehmet-yalcinkaya10-oxbf.jpg

Kendisinin Masterchef’e girmesinin direk Acun Ilıcalı tarafından gece 02:30’da sağlandığını söyleyen Mehmet Şef, Acun Ilıcalı’nın o an kendisinin videosunu izlememesi halinde programa şef olarak giremeyeceğini ima etti. Ayrıca bazı yerlerden teklif aldığını belirten Mehmet Şef, bu teklifleri reddettiğini söyledi. Bu konunun parayla alakalı olmadığını da ifade eden tecrübeli şef, aile gibi olduklarını ve Acun Ilıcalı’nın yaşamına çok güzel dokunduğunu belirtti.