Osman Dağ’ın yeni çıkardığı single 2 milyona yaklaştı

Osman Dağ’ın yeni çıkardığı single 2 milyona yaklaştı

Geçtiğimiz haftalarda ilk single'ını DMC etiketiyle çıkaran Osman Dağ'ın video klibi, başta YouTube olmak üzere diğer platformlarda yoğun ilgi gördü...

İSTANBUL, (DHA) – Geçtiğimiz haftalarda ilk single'ını DMC etiketiyle çıkaran Osman Dağ'ın video klibi, başta YouTube olmak üzere diğer platformlarda yoğun ilgi gördü ve 2 milyon izleme sayısına yaklaştı. Ersay Üner'in bestesi olan Sözüm Ona Sevdim şarkısını, Erhan Bayrak'ın aranjesiyle yeniden yorumlayan Dağ'ın klibinin yönetmen koltuğunda ise Ecem Gündoğdu vardı.

Dağ Holding'in genç yönetim kurulu üyesi ve mimar olan Osman Dağ, geçtiğimiz haftalarda ilk single'ını DMC etiketiyle çıkardı. Dağ'ın video klibi, YouTube olmak üzere, Spotify, Deezer, Apple Music gibi platformlarda yayınlandı ve izlenme sayısı 2 milyona yaklaştı.

Ersay Üner'in bestesi olan "Sözüm Ona Sevdim" şarkısını, Erhan Bayrak'ın aranjesiyle yeniden yorumlayan Osman Dağ'ın klibinin yönetmenliğini ise Ecem Gündoğdu üstlendi.

Gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirten Dağ, gelen olumlu yorumların kendisini yeni bir single hazırlama konusunda teşvik ettiğini söyledi.

Yeni beste için hazırlıklarını sürdüren Dağ, şu ifadeleri kullandı:

"İlk single çıktıktan sonra yakın çevrem, iş çevrem ve daha da önemlisi dinleyicilerimin teveccühü karşısında onore oldum. Öyle güzel yorumlar yazmışlar ki okurken mahcubiyet hissedecek ölçüde kendimi mutlu hissediyorum. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmamak adına ben de ikinci single ile dinleyicilerime bir sürpriz yapacağım, sound ve ritim olarak farklı bir Osman Dağ ile sevenlerimin huzuruna çıkacağım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı